Budapesten tartózkodik az Oscar, illetve Golden Globe díjas színész, Mel Gibson, aki forgatni érkezett a fővárosba.

Gyalog járja az utcákat

A színész gyalog járja be a város utcáit, ráadásul úgy tudni testőrök nélkül közlekedik, ha pedig teheti, beugrik egy étterembe enni egy jót. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagy feltűnést kelt

A színésszel szerda este futott össze a Blikk egyik olvasója, a színész a Kollázsban vacsorázott. “Nem sokkal utánunk érkeztek, majd pont a mi asztalunk mellé ültették le. Bár próbálta meghúzni magát, nagy feltűnést keltett pusztán a jelenlétével.”

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Testőrök nélkül

Volt, aki próbált fotót kérni tőle, de illedelmesen visszautasította. Nem időztek ott sokáig, megvacsoráztak, majd gyalog távoztak, se autó, se testőrök nem várták kint” – mesélte a portálnak az olvasó.

Filmet forgat

A színész feltehetően a Joch Wick-filmek előzménysorozatának, a The Continentalnak a forgatása miatt érkezett két hétre a fővárosban, ez idő alatt pedig úgy tűnik Mel Gibson szívesen fedezi fel a budapesti éttermeket.

Beugrott egy steakre

Csütörtök este például egy steakre ugrott be a Sas utcába, a Blikk információi szerint ugyanazzal a férfival, akivel előző este a Széchenyi István téren fordult meg.

Nagyon jól sikerült este

A Prime Steakhouse tulajdonosa, Perényi Gyöngyi a lapnak így fogalmazott a színész látogatása kapcsán: “Nagyon jól sikerült az este, reméljük, Mel Gibson úr is így érezte. Aznap szóltak nekünk, hogy egy sztár fog nálunk vendégeskedni, de csak akkor szembesültünk vele, kiről is van szó, amikor betoppant. Mint a legtöbb csillag, ő is távolságtartó, de roppant kedves volt.”

Közös fotó is készült:

Számos sztár vacsorázott már náluk

A tulajdonos egyébként azt is elárulta, hogy vacsorázott már náluk Harrison Ford, Jason Momoa, Melissa McCarthy, Ronaldinho és Tom Hanks is. Mint a tulajdonos elárulta, utóbbi és Gibson vot, aki ráállt egy, a stábbal közös fotóra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Mel Gibson – Forrás: YouTube