Az utcán késelte meg volt párját egy férfi Budapesten, a 23. kerületben. A szörnyűséget a 3 éves közös gyermekük és nő előző kapcsolatából született 9 éves kisfiú is végig nézte.

Láthatásra ment

A 28 éves budapesti férfi láthatásra ment volt családjához pénteken délután 17 órakor a 23. kerületi Grassalkovich útra, amikor volt párjával az utcán összeszólalkozott, majd dulakodni kezdtek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Két gyerek nézte végig

A férfi ekkor többször megszúrta az asszonyt. A 27 éves nőt súlyos sérülésekkel vitték kórházba.A bűncselekménynek szemtanúja volt a pár 3 éves közös gyermeke, és az anya korábbi kapcsolatából született 9 éves kisfia.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Elfogták a rendőrök

A 28 éves budapesti férfit a helyszínen elfogták a rendőrök. Jelenleg az egyik fővárosi kórházban örzik, mert a dulakodásban ő is megsérült.

Támadás Gödön

Tavaly augusztusban Gödön késelte meg párját egy dunakeszi férfi. A 34 éves nőhöz egy járókelő hívott mentőt és rendőröket. A sértettet a kórházban azonnali megműtötték, de másnap hajnalban belehalt sérüléseibe.

Elfogták a késelőt

A gyanúsítottat a bűntett helyszínétől 2 kilométerre fogták el a rendőrség munkatársai, akik a bűncselekmény eszközét – egy véres pillangókést – is megtalálták.

Egy járókelő talált rájuk

Egy éppen hazaérkező férfi is hallotta a nő kétségbeesett kiáltásait és a hang irányába kezdett szaladni, miközben ráordított a nőt bántalmazóra, aki jobbnak látta futva menekülni a helyszínről. Az árokban sorsára hagyott és összeszurkált nőhöz az érkező férfi hívott mentőt és értesítette a rendőröket.

Párkapcsolatban éltek

Közben kiderült, hogy a férfi rendszeresen fenyegette párját. Nem akarta, és nem engedte, hogy viszonyuk véget érjen. A feltételezett támadót 1 óra 50 perc körül fogták el. Az áldozat és barátja hónapokkal azelőtt ismerkedett meg, kapcsolatuk azonban az utóbbi időben megromlott. 

Három hete is balhé volt

“Három hete is volt náluk egy balhé, amikor a családfő születésnapját ünnepelték. Rendesen felöntöttek a garatra, Lacika pedig teljesen begőzölt. A párja beugrott a kocsijába és padlógázzal elhajtott. Előtte üvöltöztek és dulakodtak is egymással. A zsarukat is kihívták rájuk. A szülők nagyon rendes emberek, de a fiuk kicsapongó életet élt, rendszeresen drogozott is.” – mondta az eset után a család egyik ismerőse.

Megszólalt az áldozat édesanyja

Enikő szintén Gödön élt az idős szüleivel, illetve a 10 éves kisfiával. A 74 éves asszony most megtörten nyilatkozott: “Este elment és azt ígérte, reggel haza jön. Kerestük már mindenfelé, aztán délután kettőkor hívtak a rendőrök, hogy a lányomat előző este megkéselték. Azonnal bementünk a kórházba. Az intenzíven feküdt mély altatásban. Előtte négyszer kellett újraéleszteni. Még lélegzett, de azt mondták, készüljünk fel a legrosszabbra. Még el sem tudtunk tőle búcsúzni. Azt nem tudjuk, pontosan hány vágás érte, de rengeteg vért vesztett. Az biztos, hogy a szívét is átszúrta az az embertelen férfi”.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció