G.w.M és Kulcsár Edina hatalmas bejelentést tett az Instagramon, valóban érkezik a következő baba. Az egykori szépségkirálynőnek két gyermeke született előző férjétől, Csutitól. Így Edina nemsokára négygyermekes édesanya lesz.

Elindultak a találgatások

Az elmúlt hetekben már elkezdték találgatni az emberek, hogy az egykori szépségkirálynő újra gyermeket vár rapper férjétől, G.w.M-től. Nemrég egy bébidinnyével pózolt, ez indította be a találgatásokat. Most G.w.M az Instagramon osztotta meg az örömhírt, valóban érkezik a második közös gyermekük.A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Fiút vár Edina

„Édes kicsi szerelmetes fiam! Nagyon várunk Anyával, mindentől jobban! Köszönöm az istennek, ezt a hatalmas áldást, amit ismét kaptunk. Nagyon nagy vágyam volt, igazából már “csak” erre vágytam, semmi másra. RÁD KICSI HERCEGEMMM! Várunk nagyon kincsem! KULCS KÉSZÜLJ!!! Tudod, hogy egy is kemény belőlem, de most már három lesz!” – írta a rapper az Instagramon.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

15 hetes terhes

Kulcsár Edina hozzátette: nagyon boldogok és izgatottak. Már lassan 15 hetes, és bár próbálták titokban tartani, most megosztották a nyilvánossággal az örömhírt. 

Elvált Csutitól

Kulcsár Edina 2018-ban házasodott össze az üzletember Szabó András Csutival, akivel két közös gyermekük született.  Medox 2018-ban, Nina 2020-ban. Csuti és Edina házassága példamutató volt, még közös műsort is vezettek a TV2-n. Talán ezért is lepett meg mindenkit, amikor bejelentették, hogy kapcsolatuk tönkre ment és a válás mellett döntöttek.

Összejött a rapperrel

A bejelentés után nemsokkal derült ki, hogy Edina és G.w.M. között több van, mint barátság. „Őszinte leszek, most úgy érzem, nem szeretnék több gyereket, de minden igazság Márk karjára van írva” – mondta Edina akkor, aki Márk egyik tetoválására utalt, amit így szól: Soha nem mondd, hogy soha.

Pár hónap múlva terhes lett

2022. augusztus 23-án nyilvánosság elé tárta, hogy gyermeket vár rapper párjától, G.w.M-től. Ezáltal helyét Berki Mazsi vette át a show-műsorban, a Dancing with the Starsban, melyben szerepelt volna.

Férjhez ment a rapperhez

2022. december 23-án G.w.M. eljegyezte őt és megjelent első közös daluk: Boldogság.  2023. február 25.-én feleségül ment G.w.M.-hez. Felvette új férje nevét, mint Varga Edina.

Valóságshow-t indítottak

Azóta a házaspár az interneten egy valóságshow-t is indított, amelyben mindennapjaikat mutatják be a rajongóiknak. Edina negyedik terhességére is pár nappal ezelőtt itt tettek utalást. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: G.w.M és Kulcsár Edina – Forrás: Facebook