Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt néhány nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy zátonyra futott Kulcsár Edina és Szabó András Csuti házassága, a sztárpár pedig ezt követően úgy döntött, beadják a válást. Ezt követően pedig derült égből villámként érkezett az újabb hír: Edinára máris rátlált a szerelem a népszerű magyar rapper, G.w.M oldalán. A páros persze azóta kap hideget meleget, azonban most együtt tiszta vizet öntöttek a pohárba, s elárulták, hogy is kezdődött köztük minden.

Munkakapcsolatnak indult

A páros a Story magazinnak adott interjújában fedte fel az elmúlt hónapok titkát, s elárulták, annak idején, amikor megismerkedtek nem volt köztük több puszta munkakapcsoltnál. Az egész azzal kezdődött, hogy a rapper felhívta Csutit, mert nem volt meg neki Edina száma, egy közös leendő produkcó lehetőségével kereste meg a modellt, annak apropóján, hogy már korábban is működitt közre zenés projektekben, Márk pedig arra gondolt, segítene beindítani Edina énekesi karrierjét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A közös dal

„Sokan azt képzelik, hogy már a novemberi, Hello című számom megjelenésekor is volt köztünk valami, merthogy Edina szerepel a videóklipben, és biztos a dal is róla szól, de nem. Ez a közös dalunk felvezetése lett volna, de az most a fiókban van, kicsit pihen, tekintettel erre a felhajtásra. Így, utólag hallgatva, olyan, mintha konkrétan rólunk szólna. A hideg futkosott a hátunkon, amikor meghallgattuk először egyben” – mesélte a magazinnak a rapper.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ez is érdekelhet:

Karácsonykor jöttek rá

„Karácsony tájékán volt ismét egy nagy beszélgetésünk, akkor annyira mélyen kapcsolódtunk egymáshoz, hogy éreztük, ez itt valami más, valami több, valami hatalmas” – mesélte Edina, aki azt is elárulta, ott valami szikrázott körülöttük és gyakorlatiag minden érzés kitisztult.

A szakítások

G.w.M eddigre már nem lakott otthon – pár nappal később pedig be is jelentette a közösségi oldalán, hogy végleg elválnak az útjai gyermekei anyjával – Edinában pedig már november elején megérett a gondolat, hogy a házasságának bizony vége, de mivel jöttek az ünnepek, nem akart lépni, mert a gyermekeit tartotta szem előtt.

Gyors váltás

A gyors váltás kapcsán a modell a Storynak azt mondta: „Egyszerűen azt éreztem, hogy Márkot nem engedhetem el. Hogy ő a mindig is a várt szerelem, a mentsvár, akivel túlélhetek mindent” Persze a páros ennek ellenére tisztában van vele, hogy volt társaik bizonyára most fájdalmas időszakon mennek át, Edina úgy véli a másik két fél abba próbál kapaszkodni, hogy a kettejük kapcsolata vetett véget a házasságoknak, ám mint mondja ez nem igaz.

A gyerekek

A lapnak gyermekeik jóllétéről is beszéltek, mindketten ezt tartják a legfontosabbanak, s bár találkozni még nem találkoztak a másik gyerkőceivel – illetve Márk csak futólag Edina lányával – nem is akarják siettetni ezt a dolgot.

Nincs tervben közös gyerek

„Őszinte leszek, most úgy érzem, nem szeretnék több gyereket, de minden igazság Márk karjára van írva” – árulta el Edina, Márk egyik tetoválására utalva, amit így szól: Soha nem mondd, hogy soha.

Kapcsolódó:

Nagy szerelem

„Úgy viselkednek velünk, mintha embert öltünk volna, pedig ‘csak’ szerelmesek vagyunk… Nagyon hasonlóak vagyunk, és életemben most először érzem azt, hogy saját magamat adhatom, mert nem vagyok valakinek se túl sok, se túl kevés. Úgy szeret, ahogy vagyok… Emlékszem, volt, hogy zokogtam, ő pedig videóhívásban vigasztalt” – mesélte Edina, aki úgy érzi megtalálta élete szerelmét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kulcsár Edina és G.w.M – Forrás: RTL Klub