Rettenetes üvöltésre riadtak fel a Kazinczy utcai társasházban a lakók éjszaka. Hétfő hajnalban, egy 44 éves holland nő halálra késelte 54 éves párját, miután meglátta, hogy a férfi egy ismeretlen nőnek küld üzeneteket.

Vállon szúrta párját

A nyomozás adatai szerint a holland pár hétfő hajnalban, 2 óra 10 perc körül féltékenység miatt veszett össze. A vita során a 44 éves nő egy késsel kétszer is vállon szúrta az 54 éves párját, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem tudták újraéleszteni

A feltételezett elkövető a cselekmény után megkezdte a férfi újraélesztését, de nem járt sikerrel. A kiérkező rendőrök a nőt a helyszínen elfogták, és emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Sírva fakadt

A rendőrség felvételén jól látszik, hogy az asszony kezébe temette az arcát, és sírva fakadt a rendőrségen. A vallomásában azt mondta, hogy nem emlékszik az esetre.

Nem foglalkoztak a zajokkal

A ház lakói, amelyben a holland pár rövid távon bérelt lakást, már megszokták, hogy a külföldiek rendszeresen üvöltöznek, először nem is sejtették, hogy komoly probléma van. Ám ezután azt látták, hogy a középkorú holland nő magából kikelve jött ki a lakásból…

Segítségért kiáltott a nő

„Két óra körül volt. Nagy sikoltozás és szaladgálás volt fent az emeleten. Aztán a hölgy kiabálta, hogy help! help!” – mesélte a Tények stábjának az egyik szomszéd, aki hozzátette: először nem is figyeltek fel az üvöltésre, mert az mindennapos a házban.

Egy lakó hívta a mentőket

„Nem is foglalkoztam vele, mert már máskor is előfordult ilyesmi, hogy rohangálnak, isznak, fel-le szaladgálnak a lépcsőkön” – mondta, majd hozzátette: „aki mellettünk lakik, állítólag az hívta ki a mentőket és a rendőrséget.”

Titokzatos üzenet

A gyilkosság mögött féltékenység állt. A nő az ágyból vette észre, hogy a párja titokzatos üzeneteket küld: ekkor robbant ki a veszekedés, s feltehetőleg annak hevében került elő a kés is.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A hollnand nő sírvca tett vallomást a rendőrségen

Kiemelt kép: