Beavató tárlatvezetésen ismerkedhetünk meg a kiégésből való gyógyulás rejtelmeiről egy fotókiállítás keretében. Ha kedvünk van városi vadonban sétálni, a Felsőrákosi tanösvény pompás helyszín, akár gyerekekkel, kutyával is. Az Elefánt koncertje a Barba Negrában, Tímár Sára és zenekara a Benczúr kertben, Ripoff Raskolnikov a Muzikumban várja rajongóit ezen a napon.

Beavató tárlatvezetés a CAPA Központban

Hogyan legyünk jól a huszonegyedik században? Mi a szerepe ebben a fotónak? Július 21-én, szerdán, 17 órától Szatmári Gergely fotográfussal Gellér Judit, a Gyógyír kiállítás kurátora tart tárlatvezetést a CAPA Központban megoldási módokkal és aktualitásokkal.

Pihentető séta a Felsőrákosi tanösvényen

A közel 2 kilométeres körtúrán a védett terület és közvetlen környezetének legérdekesebb tájait lehet bebarangolni, mely családoknak és iskolás csoportoknak is kitűnő program. A 10. kerület kevésbé ismert részén sok információt találhatunk az itteni élővilágról, de helytörténeti és kultúrtörténet érdekességek is helyet kaptak a táblákon.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Lovakkal, lovasokkal, madarakkal találkozhatunk

Kép forrása: turistamagazin.hu

Gazdag élővilág a város közepén

A terület növény- és állatvilága egész évben tartogat meglepetéseket az érdeklődők számára. Gazdag madárvilágát most is megfigyelhetjük a séta során, amelyhez a 67-es busz a Túzok utcai megállójától érdemes elindulni.

Ripoff Raskolnikov & Nagy Szabolcs duó a Muzikum bisztró belső kertjében

A Muzikum kertjében az európai blueszenei színtér egyik legkülönlegesebb figurája: Ripoff Raskolnikov, aki a kiváló zongoraművész, Nagy Szabolcs társaságában lép színpadra. Kérjük, hogy aki jegyet vált a koncertre mindenképp jelezze asztalfoglalási szándékát a +36/20 221-7767-es telefonszámon keresztül

Elefánt koncert a Barba Negrában

“Az Elefánt hosszú évek óta az első magyar zenekar a Kispál és a Quimby óta, amely a dallamokat, gondolatokat finom humorral is átszövi.” Az Elefánt a Kodály Method 2012-es bemutatóján adta első önálló koncertjét, és a Szendrői Csaba énekes, szövegíró, Tóth András gitáros, Kovács Zoltán billentyűs, Horváth B. Ede basszusgitáros és Németh Szabolcs dobos alkotta zenekar azóta is változatlan felállásban alkot. Szerdán este a Barba Negrában hallhatjuk hamisítatlan hangjukat.

Finom humorral, jó zenével

Tímár Sára és zenekara: Ének a határtalanról a Benczúr Kerti esték programsorozatában

Ének a határtalanról című műsorunk egy teljesen új hang tőlünk! A Benczúr kertben Weöres Sándor verseket és népdalfeldolgozásokat fogunk muzsikálni, amit Szabó Danival közösen alkottunk meg, és a zenekarral hívjuk életre szerda este – írta Facebook oldalán Tímás Sára, Junior Príma díjas énekes. Szerdán este a Benczúr kertben élvezhetjük dalait.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: barbanegra.hu