A médiaszemélyiség rendszeresen mutatkozik kormánypárti politikusok oldalán: legutóbb a Békemenet első sorában lépkedett, most pedig ugyancsak egy pártrendezvényen tűnt fel.

Ezek ugrottak már az üstbe

Közösen főzünk zuglói barátainkkal, Borbély Ádámmal és Rozgonyi Zoltánnal. Már beugrott az üstbe a borjú és a füstölt nyúlja, folyt. köv. – írta közösségi oldalán szombaton a Fidesz alelnöke. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Remek a hangulat

Később aztán egy újabb poszttal jelentkezett: a jó hangulatú összejövetelre beugrott Győzike is, aki büszkén feszít a zuglói Fidesz-frakcióvezetője, Borbély Ádám, a kerület korábbi alpolgármestere, Rozgonyi Zoltán, valamint Németh Szilárd oldalán. A tévés személyiség egyébként csak az idei év elején lett a Fidesz tagja, noha már tavaly arról beszélt, hogy belépett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Innen indult minden

Gáspár Győző korábban azzal lett ismert, hogy a róla elnevezett showműsorban öt éven keresztül szórakoztatta a tévénézőket. A műsor kapcsán már sokaknak akkor is az volt az érzése, hogy sok jelenet meg volt rendezve. Most kiderült, mi ebből az igazság.

Veszekedések a kamerának

Mint korábban mi is beszámoltunk róla, lejárt a titoktartási nyilatkozat, így a főszereplők most már kendőzetlenül mesélhetnek arról, mi is történt pontosan. Gáspár Győző egy januári interjúban elárulta, a veszekedések, kiabálások a kameráknak szóltak, nem voltak valódiak a konfliktusok.

Ami nem volt megírva

A család kutyájának halála viszont természetesen nem volt megrendezett. A négylábú kereket oldott otthonról, ám amikor rátaláltak, már súlyosan sérült volt. Az ebet nem lehetett megmenteni, a Gáspár család akkor valódi érzelmeket mutatott a kamerák kereszttüzében.

Komoly viták nem voltak

Egy időben Gáspár Győző és felesége, Bea asszony vitáitól volt hangos a sajtó. Azonban az adások rendező segítségével készültek el, Győző pedig a történeteket maga kreálta. A válást sem gondolták komolyan.

Mindent elterveztek

Győző tudta, hogy a válásnak esküvő lesz a vége. A showman szponzorokat keresett a lagzihoz és a ruhákhoz. Mindent a nézettség érdekében csináltak. Egyszer Csepelre költözött egy barátjához, ám ez is megrendezett volt.

A gyerekek is mindent értettek

Azok a lányok is be voltak szervezve, akikkel Gáspár Győző ismerkedett a show keretein belül. Előre megkérdezték őket, hogy akarnak-e szerepelni a műsorban. Gáspár Győző úgy fogalmazott, náluk minden héten volt meeting. A két esztendős Virág és a 11 éves Evelin is megértették, hogy mit kell csinálniuk. 

Szeretett színészkedni

Virág ennek fényében szándékosan csokizta össze a falat, mivel erre voltak vevők a nézők. Tudatosan nevelték őket. A showman bevallotta, szerette azt a korszakát az életének. Szeretett színészkedni, a műsorban pedig erre bőven volt lehetősége

Tudatos tervezés

Elárulta azt is, hogy az életében mindent tudatosan csinál, így tervezi a karrierjét is. Legutóbb pedig azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy megalapította a Békemeneteket szervező CÖF Nógrád vármegyei szervezetét. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt képünk forrása: Facebook.)