Lejárt a showműsor titoktartási szerződése, így 17 év elteltével megdöbbentő részleteket árult el Gáspár Győző.

Öt évig tartott

A Győzike Show még 2005-ben kezdődött, és öt esztendőn át tartott. A műsor kapcsán már sokaknak akkor is az volt az érzése, hogy sok jelenet meg volt rendezve. Most kiderült, mi ebből az igazság. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szinte minden forgatókönyv szerint zajlott

Gáspár Győző elárulta, hogy a veszekedések, kiabálások a kameráknak szóltak. Nem voltak valódiak a konfliktusok. Minderről a Retro Rádióban, Bochkor reggeli műsorában vallott a Romantic zenekar frontembere.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Volt egy komoly jelenet is

A család kutyájának halála viszont természetesen nem volt megrendezett. A négylábú kereket oldott otthonról, ám amikor rátaláltak, már súlyosan sérült volt. Az ebet nem lehetett megmenteni, a Gáspár család akkor valódi érzelmeket mutatott a kamerák kereszttüzében.

Nem volt komoly vita Győző és Bea asszony között

Egy időben Gáspár Győző és felesége, Bea asszony viáitól volt hangos a sajtó. Azonban az adások rendező segítségével készültek el, Győző pedig a történeteket maga kreálta. A válást sem gondolták komolyan.

Meg volt tervezve minden

Győző tudta, hogy a valásnak esküvő lesz a vége. A showman szponzorokat keresett a lagzihoz és a ruhákhoz. Mindent a nézettség érdekében csináltak.

Ezek is érdekelhetnek!

Az éjjel lezuhant egy panelházból és életét vesztette egy 16 éves fiatal Budapesten

Villamosra várakozókkal teli megállónak csapódott egy autó Budapesten, kiderült, a sofőr ittas volt – FOTÓK

Egy 84 éves férfi és egy 52 éves nő is eltűnt Budapestről, mindkettőjüknek orvosi segítségre lehet szüksége

Nem is csajozott be valójában

Egyszer Csepelre költözött egy barátjához, ám ez is megrendezett volt. Azok a lányok is be voltak szervezve, akikkel Gáspár Győző ismerkedett a show keretein belül. Előre megkérdezték őket, hogy akarnak-e szerepelni a műsorban.

Rendszeres családi megbeszélést tartottak

Gáspár Győző úgy fogalmazott, náluk minden héten volt meeting. A 2 esztendő Virág és a 11 éves Evelin is megértették, hogy mit kell csinálniuk. Virág ennek fényében szándékosan csokizta össze a falat, mivel erre voltak vevők a nézők. Tudatosan nevelték őket.

Győző szerette azt az időszakot

A showman bevallotta, szerette azt a korszakát az életének. Szeretett színészkedni, a műsorban pedig erre bőven volt lehetősége. Elárulta azt is, hogy az életében mindent tudatosan csinál, így tervezi a karrierjét is. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy rész a Győzike show adásai közül

Kiemelt kép: Gáspár Győző – Forrás: Youtube/LifeTV