A 17. kerületben történt a szörnyű tragédia. Egyelőre még nem tisztázottak az eset körülményei.

Pénteken este történt

Január 13-án pénteken késő este tragédia történt a főváros 17. kerületében. A Pesti úton egy 16 éves fiatal zuhant le egy panelházból. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Még tisztázásra szorul, hogy mi történt

Az eset kapcsán sok a kérdőjel. Nem lehet tudni, hogy a fiatal önkezével akart véget vetni az életének vagy pedig baleset történt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A rendőrök ellepték a helyszínt

A fiatal kizuhanását követően számos rendőr jelent meg a helyszínen. A Bors fotókat is közölt a helyszínelésről. További részletekről azonban ők sem tudtak beszámolni.

Egy diáklány egy gimnázium első emeletéről zuhant ki

Szerencsésen megúszta azt az esetet egy budapesti diáklány, aki egy 1. kerületi gimnázium első emeletéről esett ki. A dolog még tavaly év végén történt, ahogy akkor megírtuk, a saját lábán hagyta el a helyszínt a lány. Ezek alapján úgy tűnt, nem szenvedett komoly sérüléseket.

Ezek is érdekelhetnek!

Két fiatalt elvittek a rendőrök

A helyszínre kiérkező zsaruk két fiatalt magukkal vittek. Az azonban nem derült ki, hogy mi is történt pontosan. Az iskolában két évvel korábban is volt egy hasonló eset.

Ősz elején egy fiú esett ki az ablakból egy másik gimnáziumban

A fővárosi Kosztolányi Dezső Gimnáziumban szeptemberben egy hatodikos fiú esett a mélybe az ablakból. Az ugyancsak az 1. kerületben található intézményből délután 14 óra környékén hívták a rendőröket és a mentőket. A fiú ellátásra szorult

Kórházba vitték

A mentők kórházba vitték a fiút, akit meg is kellett műteni. Életveszélyes állapotban volt, amikor megérkezett a Heim Pál Gyermekkórházba. Az orvosoknak sikerült megmentenie a diák életét.

Kihallgatták a többieket

A rendőrök kihallgatták a tanuló társait. Ők azonban hiába voltak az eset idején az osztályteremben, azt vallották, a telefonjukat nyomkodták, és nem látták, mi történt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív