Tovább dagad a botrány, egymásnak estek a Fekete Vonat rapperei a januári koncert kapcsán. Mint kiderült, a zenekar egyik tagja, Beat már nem a munkásszállón él. Barátai tartják el, és azt mondja, ha nem segítettek volna neki, hajléktalan lenne.

Elszámolási vita és szakítás

Érdekesen alakult a Fekete Vonat együttes tagjainak élete, miután a januári, nagy visszatérő koncertjük után a formáció hirtelen újra feloszlott, és lefújták a soron következő fellépésüket is. Ugyan teltházas volt az Aréna-koncert az év elején, a sikeres műsor után az együttes tagjai elszámolási vitába keveredtek egymással, és ez vezetett a szakításhoz. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kórházba került az énekesnő

A Fekete Vonat női tagját, Fatimát annyira megviselték a történtek, hogy a koncert után kórházba került, majd pedig váratlanul új együttest alakított. L.L. Junior Dominikán kezdett új zenei karrierbe, egy hajón adott minikoncerteket ott nyaraló magyaroknak.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Beat mélyponton

A három tag közül a dalszerző-rapper Beat lába alól csúszhatott ki a leginkább a talaj január óta. Az RTL Fókusz stábjának azt mondta, hogy sosem volt még olyan mélyen egzisztenciális értelemben, mint most.

Elköltözött családjától

Tavaly ősszel, 23 év után egy bőrönddel a kezében elköltözött a családjától, majd anyagilag mindent az Aréna-koncertre tett fel, és az abból remélt gázsiból akarta újrakezdeni az életét. Az eredeti tervek szerint 10 millió forint körüli összeg járt volna a zenekar tagjainak, ám Beat szerint nem újrakezdés, hanem anyagi csőd lett a Fekete Vonat összeállásának a vége. Év eleje óta barátoknál húzza meg magát, jelenleg szobafestőként dolgozik.

Sokat köszönhet a barátainak

„Az egyik muszlim barátomnak köszönhetem, hogy van hol aludnom; a másik muszlim barátomnak pedig azt, hogy van mit ennem. Ha ezek a barátaim nem segítenének ilyen önzetlenül nekem, akkor tulajdonképpen jelenleg az anyagi helyzetemből kifolyólag hajléktalan lennék, mert nem lenne hol aludnom, mert most nincs annyi bevételem, és nincs annyi cash a zsebemben, hogy ezeket tudnám finanszírozni” – fogalmazott a műsorban.

Autót vásárolt az előlegből

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról a januári koncert után néhány nappal, hogy az együttes énekesnője, Fatima nem csak a mindennapi megélhetését fizette a 4 millióból, de egy autót is vásárolt. A koncert után derült ki, hogy nem jött be annyi bevétel, ami fedezné a felvett előleget.

A vártnál kevesebb jegyet adtak el

Ugyan nagy sikert aratott a Fekete Vonat együttes Papp László Budapest Sport Arénában rendezett koncertje, az eladott jegyek szám a szervezők szerint meg sem közelítette a zenekar által megálmodott szintet, így gazdaságilag nem volt kifizetődő a buli. A három főszereplő eredetileg úgy számolt, hogy több millió forintot keres majd a visszatérő koncerten. 

Akár 20 milliót is kereshettek volna – fejenként

Ha teltházas lett volna a buli, vagyis jegyet vett volna 12 500 ember, ha sikerült volna elintézni, hogy állami támogatással, ingyen kapják meg a helyszínt, és Junior be tudta volna húzni azokat a szponzorokat, akikkel a rendezvény előtt tárgyaltak, fejenként akár 20 millió forint ütötte volna a markukat.

Máshogy alakultak a dolgok

A dolgok azonban másként alakultak. A szervező szerint a jegyek kétharmada ment csak el, a helyszínért fizetni kell és a szponzorok sem szálltak be pénzzel. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a Fekete Vonat. Fotó: archív