Döbbenetes dologról számolt be a közösségi oldalán Curtis! A rapper új, maglódi otthonába ugyanis be akartak törni, a besurranót valószínűleg végül valaki megzavarhatta.

Be akartak törni

Curtis az Instagram oldalán számolt be róla, hogy be akartak törni az új házába, az ablakot szét is szedte a tettes, azonban valami vagy valaki megzavarhatta őt, mert végül lelépett. A rapper dühösen az alábbi gondolatokat fogalmazta meg: „Nagyon sajnálom, hogy nem kaptunk rajta mikor be akartál törni hozzánk, mert akkor már rövidre lenne zárva az ügy.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Senki nem volt otthon

A betörő egyébként valószínűleg pont a közösségi oldalak segítségével tette össze, hogy senki nem lesz otthon, Curtis szerelme ugyanis éppen külföldön nyaral, a rapper pedig Cserkeszőlőn koncertezett az este.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Curtis kiakadt

Ennek ellenére a betörés nem járt sikerrel, csak az ablak rongálódott meg, Curtis viszont így is nagyon kiakadt, persze teljes joggal. Az Instagram oldalán Curtis egyébként leírta, sosem tart otthon készpénzt vagy ékszereket, szóval mint mondja, felesleges hozzá betörni.

Üzent a betörőnek

Továbbá azt írta: „Kimondottan gyűlölöm a rendőrségi eljárásokat, tehát ha elkaplak vagy megtudom ki voltál… kezedet-lábadat eltöröm.” Valamint hozzátette: „Szóval csak reménykedhetsz abban, hogy a rendőrség kap el!” Posztját pedig azzal zárta, hogy SOS-ben ablakot keres.

Fotókon is látszik, mit műveltek az ablakkal

Nemrég költöztek be

Amint azt a BudaPestkörnyéke.hu is megírta nincs egy hónapja, hogy Curtis és szerelme végre birtokba vették a maglódi álomotthonukat. A sztárpár egy kertes ingatlant vásárolt, ez az első közös házuk. A páros így maga mögött hagyta Budapest zaját. A rapper egyébként korábban elmondta, volt pár éve, hogy kiélje magát, most már inkább a csend vonzza. Ráadásul régi álma volt kertes házba költözni, ráadásul az ingatlan mellett egy gyümölcsös van, így tényleg alig lesz körülöttük valaki.

Nem lesz buli

„Még sosem volt kertem, biztos fogunk sütögetni, de a szomszédságnak nem kell amiatt aggódnia, hogy hangos bulik zavarnák fel a környék nyugalmát, mert ilyesmi nálunk nem lesz” – nyilatkozta pár hete Curtis a Blikknek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Maglódon kezd új életet Curtis és kedvese – beköltöztek az álomotthonba

Kiemelt kép: Curtis – Forrás: TV2