A Dumaszínház vasárnap kétszer is műsorra tűzi a Csiliben Hadházi László önálló estjét. A Lupa Beachen futóversenyt és jeges csobbanás várja a bátrakat, Kápolnásnyéken Tündérmanó az apónépet. A Róth Miksa emlékház nyugalmas délutánt kínál zenével, az Erzsébetligeti Színház, a gödöllői kastély Pálmaháza és a Várkert bazár adventi forgatagot. A Belvárosi Színházban az Örömlányok végnapjai, Tárnokon a Halottak napjától virágvasárnapig várja a színházkedvelőket.

Légy férfi! Hadházi László estje a Csiliben

Kik azok a hapsik, és hová tartanak? Mi az a férfias viselkedés és kinek jó az? Mik az elvárások egy fickóval szemben? Van-e különbség a pasis és a csajos viselkedés között? Jönnek a krapekok és a menő pacákok. Légy férfi, tarts velük!- invitál a Dumaszínház Hadházi László estjére a Csilibe.

Futás és hideg vizes mártózás

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Futóverseny és jeges csobbanás a Lupa Beachen

A RUNaway rókája ismét a Lupa Beach-en vár: 3 / 5 / 10 km-es téli örömfutás és családi/gyerek futam, FŰTÖTT versenyközpont, öltözők, zuhanyzók, gyerekmegőrző, és forró italok. JEGES CSOBBANÁS, ilyen még nem volt, elsőként a Lupán a skandináv országokban méltán népszerű hidegvizes mártózás.

Ősz a Róth Miksa emlékházban

Csodaszép szalon, klasszikus zene, szecessziós műtárgyak és egy nyugalmas vasárnap délután: ezt ígéri a most induló Róth Szalon eseménysorozat a Róth Miksa Emlékház és Gyűjteményben. 
Róth Miksa és családja egykori otthonában most a zene kap kiemelkedő szerepet, a műtárgyak sajátos tartalommal töltődnek fel, és vendégekkel közösen merülnek el a dallamok nyújtotta békés közegben. 

Tárlatvezetés és muzsika

November 28-án a testi-lelki egészség és kiállított tárgyak kapcsolati hálóját keressük, a rövid tárlatvezetések után Szászvárosi Sándor (viola da gamba) és Tegyei Zoltán (csembaló) közös koncertjét hallgathatjuk meg a múzeum földszinti kiállítóterében, Róth Miksa üvegablakainak ölelésében. 

Tündérmanó Kápolnásnyéken

A Csajághy Laura színpadon Tündérmanó interaktív zenés mesejátékot adja elő a Napraforgó Meseszínház a gyerkőcök örömére.

A Csajághy Laura őszi pavilonban

Adventköszöntő az Erzsébetligetben

16 órától kézműves foglalkozás, közös gyertyagyújtás, zene és a Füredi verklis az Erzsébetligeti Színházban.

Adventi iparművészeti vásár a Várkert Bazárban

Több mint félszáz kitűnő iparművész gyűlik össze négy adventi vasárnapon a Várkert Bazár csodálatos tereiben. Nem csupán alkotásokat csodálhatnak, vásárolhatnak a látogatók. Lehetőség lesz a tárgyak alkotóival is találkozni, és megismerni a műalkotások anyagát, stílusát, történetét. A látogatók részt vehetnek az iparművészek által vezetett workshopokon is. Aki azonban csak nézelődni és vásárolni kíván, annak is megismételhetetlen, személyes találkozásokra kínál az esemény lehetőséget, hiszen a vásárló emlékként viheti, adhatja tovább a tárgyak által megszépítő, környezetformáló erő és folytonos jelenlét illúzióját.

Pálmaház karácsony Gödöllőn

A Királyi Kastély pompás pálmaházában elegáns karácsonyi környezetben hangolódhatunk az ünnepre.

ÖRÖMLÁNYOK VÉGNAPJAI a Belvárosi Színházban

A remek zenékkel fűszerezett vígjáték az ismert szerzőpárostól, garantált szórakozást nyújt a kikapcsolódni vágyó nézőknek. Írta és rendezte: Moravetz Levente

Halottak napjától virágvasárnapig Tárnokon

Csikász Ágnes, Csizmadia Gergely, Kálló Béla és Siposhegyi Zsolt tolmácsolásában kerül színre a tárnoki Heinrich Antal házban a Halottak napjától virágvasárnapig című darab.

A Heinrich Antal házban

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/dumaszínhaz