Újpest 1956-os hőseire emlékezve rendhagyó ünnepség lesz Újpesten, hadibemutatóval. Az ínyencek Etyeken szüreti gasztrosétányon élvezhetik az életet, a kisgyermekesek a Millenárison egész napos filmfesztiválon szórakozhatnak. Gödöllőn magyar est, a Corvin Dumaszínházban tévéfelvételes előadások várnak.

Hadibemutató Újpesten

Hagyományőrzők, kaszkadőrök, tankok rendhagyó megemlékezés Újpest hőseire. Rendhagyó ünnepségre vár Újpesten a Szent István tér.

Élményszüret és nyitott pincék

Őszi gasztroséta Etyeken

Ha október, akkor gasztroséta az etyeki Gasztrosétányon. Friss borok, élményszüret, nyitott pincék, sütőtökös rétes, e-bike, székelykáposzta, raclette, pincelátogatás, gyönyörű környezet, az ezer színbe öltözött etyeki pincesoron.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Gyerekbarát kísérőprogramokkal

Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál a Millenárison

A Cinemira KIDS-en a világ legkiemelkedőbb gyerekeknek szóló rövidfilmjeit és mozifilmjeit vetítik 4-12 éves korig, számos filmes workshopon, koncerten és gyerekbarát food truck vásáron is részt vehet a teljes család. Pompás egész napos program!

Magyar est Gödöllőn az Árnyas Panzióban

A 4 fogásos magyaros vacsora mellé Kis Attila borász borait kóstolhatjuk, valamint az est hangulatáról, illetve a hajnalig tartó buliról a Bravó zenekar és a meglepetés programok fognak gondoskodni!

Showder Klub tévéfelvételes előadások a Corvin Dumaszínházban

A Dumaszínház szombaton több előadást is kínál. Redenczki Marcsi: 50 PICI APRÓSÁG című stand upja, Poén Rapszódia – Szobácsi Gergő önálló estje, majd az Anti-motiváció – A Szomszédnéni Produkciós Iroda önálló estje műsorán szórakozhatunk.

Fergeteges stand up comedyk

+18-as programok

Este felnőtt műsorokra kerül sor a Dumaszínházban: Benk Dénes és Csenki Attila közös estjét A majmok királya – Felméri Péter önálló estje követi. Minden előadás tévéfelvétel is egyben.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/ujpest.media