Különleges ajándékkal szeretnéd meglepni férfi rokonodat vagy ismerősödet? Ez esetben egy szép kidolgozású, valódi bőröv kiváló ajándék lehet! Az öv az egyik legfontosabb és legnépszerűbb férfi kiegészítő, időtállósága és elegáns megjelenése pedig még tovább emeli az értékét.

Ha hagyományőrző, magyaros férfi övet keresel, nézz szét a Hagyományőrző Bolt webáruházban!

Magyaros férfi bőrövek a Hagyományőrző Bolt kínálatában 

A Hagyományőrző Bolt webáruház kínálatában szebbnél szebb kidolgozású férfi bőrövek találhatók, magyar motívumos csattal. A szíjak fekete és barna színben érhetők el, a csatok pedig bronzos és ezüstös kivitelben. Nincs szükséged egy komplett övre? Ez esetben természetesen arra is van lehetőséged, hogy csak övcsatot, illetve csak bőrszíjat vásárolj.

Az övek mérete 100 cm-től 130 cm-ig terjed, de egyes darabok akár 135 és 140 cm-es méretben is elérhetők. 

Magyar motívummal díszített övcsatok

A Hagyományőrző Bolt webáruház Övek kategóriájában gyönyörű magyar motívumkincsekkel díszített övcsatokat találhatsz. Ha az ajándékövet egy vadásznak szánod, egy szarvasos mintával díszített csat kitűnő választás lehet. Lovas övcsatok között is válogathatsz, ha egy lóimádót tervezel megajándékozni. Találhatsz még magyar címeres és Nagy Magyarországos mintákat is.

Ha kedvet kaptál a magyaros férfi kiegészítőkhöz, keresd fel a Hagyományőrző Bolt Kiegészítők kategóriáját! Olyan hagyományőrző férfi kiegészítők között válogathatsz itt, mint a kalapok, zsinóros nyakkendők, tarsolyok vagy néptáncos cipők.

Ismerd meg jobban a Hagyományőrző Bolt webáruházat!

A Hagyományőrző Bolt, avagy Böbe Hagyományőrző Boltja családi vállalkozásként működik. A nagyobbik lány, Kitti esküvő- és rendezvényszervezéssel foglalkozik. Eszter, a kisebbik lány tervezi és készíti az alkalmi ruhákat, valamint az esküvői viseleteket.

A cég fő tevékenységi köre a magyaros, hagyományőrző viseletek készítése, illetve forgalmazása. Ezek között egyaránt található férfi, női és gyermekruha is. A viseletekhez tartozó különböző kiegészítőket, a magyaros ékszereket, csizmákat, táskákat és kalapokat kivétel nélkül magyar kézművesek készítik. A bolt kínálatában szerepelnek még izgalmas társasjátékok, rövidáruk és méteráruk, karikás ostorok és retro édességek is. A járványhelyzetre való tekintettel szájmaszk és kézfertőtlenítő is kapható náluk. 

A cég nemcsak a hazai vásárlók kiszolgálását célozza meg, hanem a világ más területein élő magyarságét is. A webáruházat a Facebookon keresztül is elérheted, Böbe Hagyományőrző Boltja néven.

Válogass kedvedre a magyaros férfi bőrövek között, és találd meg a tökéletes meglepetést, amivel mosolyt csalhatsz szeretted arcára!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének legolvasottabb regionális hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország legolvasottabb hírportáljai között van, akkor kattintson ide!