Az Ázsia Centerben egzotikus állatokat csodálhatunk testközelből. Délelőtt kerámiákat készíthetünk az Apacukában, anyaszárnyaló programon kapcsolódhatnak ki az édesanyák a 17. kerületben, a Normafánál kardioösvényen levegőzhetünk vagy felmérhetjük szívünk állapotát. Este Vecsésen Csárdáskirálynő, a Kispipában pedig bárzene-szerda, a zongoránál Ottrok Béla.

Akvárium és Terrárium az Ázsia Centerben

Az Monster Fish Zoo Akvárium Terrárium Budapest egy olyan gyűjtemény, amely hal és hüllő különlegességeket, egyéb terráriumi állatritkaságokat és madarakat mutat be 50000 liternyi akváriumban és terráriumban, valamint röpdében. Megtalálhatók itt, az Ázsia Center területén az Amazonasban, az afrikai nagy tavakban, Ázsiában, sőt még Ausztráliában honos halfajok, valamint hüllők, kétéltűek, ízeltlábúak is.

Élményagyagozás az Apacuka Ceramics műhelyében

Apacuka ceramics élményagyagozásra várják a kreatívkodni vágyókat a 6. kerületben, az utcára nyíló műhelyboltban. Komponálhatunk saját kerámia tálat, kínálót, tányért! Újdonság, hogy az őszi szünetre is gondoltak, ahol gyerekekkel együtt várják az alkotni vágyókat.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Saját kerámiákat készíthetsz!

Anyaszárnyaló a 17. kerületben

Édesanyatöltő alkalom minden olyan anyukának, akinek szüksége van egy közösségre, közös alkotásra, kikapcsolódásra, önfejlesztésre. A gyerekszobában önkéntes segítő foglalkozik a csöppségekkel, igény szerint.

Kardio tanösvény a Normafánál

A tanösvény elsősorban szív- és érrendszeri betegséggel vagy magasvérnyomás-betegséggel élők, illetve cukorbetegek számára készült, ugyanakkor egészséges résztvevőink számára is ajánljuk, betegségmegelőző céllal. A program megismertet a túrázókkal néhány alapvető egészségügyi mutatót és mérési módszert, valamint egyéni állapotfelmérést is lehetővé tesz.

Több útvonal is bejárható

Csárdáskirálynő Vecsésen

A Bálint Ágnes Kulturális Központban Vecsésen a Rátonyi Róbert Színház zenekara, tánckara kíséretében, parádés szereposztásban a Csárdáskirálynőt láthatjuk, három felvonásban.

Zeneszerda a Kispipában

Szerda este Ottrok Béla ül a zongora mögött. Este 21 órától BÁRZENE SZERDA a Kispipa Bar & Food-ban!

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/Monster-Fish-Zoo-Akvárium-Terrárium-Budapest