Halálos baleset történt az M3-as autópályán hétfő éjszaka, miután felborult egy kamion. A jármű vezetője a helyszínen meghalt. Az M0-ás autóúton kedd reggel egy kisbusz borult fel, az egyik utasát feszítővágóval szabadították ki. 

Felborult egy teherautó

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. február 27-én 22 óra 45 perc körül egy teherautó haladt az M3-as autópályán Nyíregyháza irányába, amikor – Hejőkürt közelében – a sofőr elvesztette uralmát a járműve felett és a pályatesteket elválasztó korlátot átszakítva az oldalára borulva állt meg.

Meghalt a sofőr

Az ütközés következtében a gépjárművet vezető férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Lezárták az autópályát

A rendőrök a helyszínelés és műszaki mentés idejére az autópályát mindkét irányban, teljes szélességében lezárták, a forgalmat Hejőkürtnél, illetve Polgárnál a 35-ös számú főútra terelik. 

A felborult kamion

Forrás: police.hu

Mindkét sáv foglalat

„Az M3-as autópályán, Polgár térségében, Vásárosnamény felé, a késő esti órákban egy kamion átszakította a szalagkorlátot és felborult. A jármű mindkét oldalt elfoglalja, így a 167-es km-nél teljes pályazár mellett zajlik a műszaki mentés” – írja szerda reggel az utinform.hu.

Erre lehet kerülni

A forgalmat a 164-es jelű Hejőkürt-Tiszaújváros csomópont, illetve a 175-ös jelű Polgár-Nyékládháza csomópont között leterelik a 35-ös főút felé. Aki Debrecenből jön, számítson rá, hogy a kiterelés előtt 300-400 méteres a kocsisor.

Baleset az M0-áson

Kedd reggel baleset történt az M0-s autóút 4-es km-nél az M7-es autópálya csomópontjának lehajtó ágán. Aki az M0-s autóútról az M5-ös autópálya felől az M7-es autópályára szeretne felhajtani sávzárásra készüljön.

Az egyik utas beszorult

A kisbusz szalagkorlátnak ütközött, majd felborult Törökbálint térségében. A jármű hat utasának egyike beszorult, a törökbálinti hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek. A forgalom egy sávon halad az érintett útszakaszon, a torlódás jelentős.

Baleset Kispesten

Szintén kedd reggel összeütközött két gépkocsi a XIX. kerületben, a Nádasdy utca és a Vas Gereben utca kereszteződésében. A forgalmi akadályt okozó balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók és a mentők megkezdték a munkálatokat.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet

„Zokogtam, ahogy a párom és az édesanyám is, amikor végre hazaértem” – megszólalt a férfi, aki az M3-ason lángoló kamionból mentette ki a sofőrt

Kiemelt kép: helyszíni felvétel az M3-ason történt baleset után – Forrás: police.hu