Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta tragikus baleset történt ma az M0-ás autóton, melynek során egy motors vesztette életét.

Autóval ütközött

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető oldalának 67-es kilométerénél ütközött össze egy motoros és egy személyautó. A motort vezető 48 éves erdőkertesi férfi életéért a kiérkező mentősök már hiába küzdöttek, a helyszínen belehalt sérüléseibe. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az M3-as lehajtója előtt történt

A BudapestKörnyéke.hu tudósítójának információi szerint a Honda 125 robogó Csömör után, közvetlenül az M3-as autópálya lehajtója előtt egy fekete Renault Megane jobb hátsó sarkával akadt össze.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kapcsolódó:

Tragédia az M0-áson: hiába küzdöttek a mentősök a balesetező motoros életéért, már nem lehetett megmenteni

Fotó a helyszínről:

Elvesztette az uralmát a motor felett

Az ütközés hatására a robogó vezetője elvesztette uralmát a motor felett, kisodródott a leállósávba és a külső szalagkorlátnak csapódott.

Helyszíni felvétel:

Súlyos belső sérülések

A robogót vezető 48 éves erdőkertesi férfi súlyos belső sérüléseket és bár viselt bukósisakot, fejsérülést szenvedett. Érte mentőhelikopter érkezett az autóútra, ahol megpróbálták újraéleszteni, de már nem sikerült az életét megmenteni.

Fotó a helyszínről:

Vizsgálat indult

Rendőrségi vizsgálat fogja kideríteni, melyik jármű vezetője okozta a balesetet. Egyelőre nem tudni, melyik váltott sávot. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K.