Meghalt egy motoros csütörtökön délután Szentendrén, miután kisbusszal ütközött a járműve.

Motoros baleset Szentendrén

Sajnálatos baleset történt ma délután Szentendre külterületén, a Sztaravodai úton. Egy motorkerékpár Pilisszentlászló irányába közlekedett, amikor a Skanzen gazdasági bejáratánál, eddig tisztázatlan körülmények között, nekiütközött egy kisbusznak – írja Facebook oldalán a Szentendre Város Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Itt történt a baleset

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Tűzoltók vonultak ki

Az önkéntes tűzoltók azt írják, hogy a szentendrei hivatásos tűzoltók Endre/1, Mentők és a Rendőrség vonult a helyszínre. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Közben tűz ütött ki a Skanzennál

„Ezalatt befutott egy másik riasztás is, hogy a Skanzen melletti területen tűz van, ezért Endre/Víz és Endre/ÖTE 1 is vonult. Egységünkre a tűzesetnél nem volt szükség, így az útközben lévő baleset helyszínén segítettük a mentési munkákat” – folytatják bejegyzésüket a tűzoltók.

Meghalt a motoros

Az ütközés erejéről a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy hosszas küzdelem ellenére sem sikerült megmenteni, életét vesztette.

Egy 42 éves férfi halt meg

A rendőrség azt írta, az áldozat egy 42 éves férfi volt. A mentők hiába próbálták újraéleszteni, sajnos a férfi a helyszínen meghalt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Motoros baleset Dunaharasztiban

Május közepén halálos motoros baleset történt Dunaharasztinál. Az M0-ás és az 51-es főút lehajtójánál közlekedett a motoros, amikor tisztázatlan okból letért az útról, és elcsúszott. A 24 éves férfi a helyszínen meghalt.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Szentendre Város Önkéntes Tűzoltó Egyesület