Csütörtökön még azt írták, hogy baleset miatt jár csúszással a HÉV a H5-ös vonalon. Ma kiderült, egy szörnyű tragédia okozta mindezt. Egy fiatalember halt meg a síneken.

Elgázolta a HÉV

Elgázolt tegnap kora hajnalban egy fiatalt a HÉV Budakalász és Békásmegyer között. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A sínek között feküdt

A 24.hu információ szerint a húsz év körüli férfi a sínek között feküdt, amikor elütötte az érkező szerelvény. A fiatal olyan borzalmas sérüléseket szenvedett, hogy már a helyszínen meghalt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem merült fel idegenkezűség

A BRFK az üggyel kapcsolatban a portál megkeresésére azt közölte, hogy nem merült fel idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja, és a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

Hiába küzdöttek az életéért

Üllő, Ócsai úton közlekedett személygépkocsijával egy 48 éves gyömrői férfi, amikor elütött egy elektromos kerékpárjával közlekedő 77 éves helybéli asszonyt. A kiérkező mentősök a nő életéért hiába küzdöttek, a helyszínen belehalt elszenvedett sérüléseibe. A Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja a baleset bekövetkezésének okát és a körülményeket, közölte honlapján a rendőrség.

Pár napja Csemőn történt tragédia

Amint azt a Kékvillogó is megírta egy személyautó közlekedett a Pest vármegyei Csemő községben, a Petőfi Sándor utcában március 1-én este fél 7 körül, amikor elütött egy vele azonos irányban, az út szélén kerékpárját toló férfit.

 A helyszínen életét vesztette

Az 51 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett az ütközés nyomán, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe. A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben, kerülni a környező utcákban lehet.

Vizsgálják az okokat

A Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai vizsgálják a baleset körülményeit – adta hírül akkor a police.hu.

Gázolás Csepelen

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy súlyos baleset történt február végén a csepeli piacnál, ahol egy középkorú nőt gázolt el egy figyelmetlen autós.

Súlyos sérüléseket szenvedett

Az elgázolt nő sérülései súlyosak voltak, egy férfi stabil oldalfekvésbe helyezte, és a helyszínről származó információk szerint vigyázott rá a mentők megérkezéséig. A mentősök a helyszínen folytatták a sérült ellátását.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: HÉV/Illusztráció