Súlyos baleset történt kedden kora délután a csepeli piacnál, ahol egy középkorú nőt gázolt el egy figyelmetlen autós.

A csepeli piacnál történt

Kedden délután 12 óra 20 perc körül a Karácsony Sándor sétáló utcánál, a Csepeli Piac oldalán ütöttek el egy középkorú hölgyet. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Súlyos sérüléseket szenvedett

Az elgázolt nő sérülései súlyosak voltak, egy férfi stabil oldalfekvésbe helyezte, és a helyszínről származó információk szerint vigyázott rá a mentők megérkezéséig. A mentősök a helyszínen folytatták a sérült ellátását.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem fért el az autós

A Csepel Info egyik olvasójának elmondása szerint egy, a templom felől érkező teherautó próbált manőverezni, mert nem fért el.

Tolatás közben gázolták el

A hölgy ezt nézte, miközben egy tehergépkocsi, vélhetően a sofőr figyelmetlensége miatt tolatás közben elgázolta.

Helyszínelnek

Időközben a rendőrség is megkezdte a helyszínelést. A szerencsétlenül járt asszonyt mentő szállította kórházba.

Gázolás a repülőtéri igazgatóság közelében

A Budapestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy újabb gázolás történt Budapesten, ezúttal a Ferihegyi repülőtérre vezető útnál. Egy autó eddig ismeretlen körülmények között elütött egy férfit a repülőtéri igazgatóság közelében. 

Harc a gyalogos életéért

A helyszínre azonnal mentőket riasztottak, és megkezdődött a harc az elgázolt gyalogos életéért. A férfit végül kórházba szállították.

Munkába tartott éppen

A Bors információi szerint a férfi a közelben dolgozott biztonsági őrként, és éppen munkába tartott, amikor a hajnali órákban elgázolták.

Esélye sem volt

A BudaPestkörnyéke.hu tudósított arról, hogy esélye sem volt túlélni a balesetet annak a fiatal nőnek, akit elgázolt egy autó vasárnap hajnalban a fővárosban.  Csak a roncsok és egy halom üvegszilánk – ezt hagyta maga mögött az a Volkswagen, amely letarolt egy villamosmegállót a József körúton, a Harminckettesek terénél. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a gázolás helyszíne. Fotó: Csepel Info/Facebook