Újabb gyalogosgázolás történt Budapesten, ezúttal a Ferihegyi repülőtérre vezető úton.

Gázolás a repülőtéri igazgatóság közelében

Újabb gázolás történt Budapesten, ezúttal a Ferihegyi repülőtérre vezető útnál. Egy autó eddig ismeretlen körülmények között elütött egy férfit a repülőtéri igazgatóság közelében. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Harc a gyalogos életéért

A helyszínre azonnal mentőket riasztottak, és megkezdődött a harc az elgázolt gyalogos életéért. A férfit végül kórházba szállították.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Munkába tartott éppen

A Bors információi szerint a férfi a közelben dolgozott biztonsági őrként, és éppen munkába tartott, amikor a hajnali órákban elgázolták.

Esélye sem volt

A BudaPestkörnyéke.hu tudósított arról, hogy esélye sem volt túlélni a balesetet annak a fiatal nőnek, akit elgázolt egy autó vasárnap hajnalban a fővárosban.  Csak a roncsok és egy halom üvegszilánk – ezt hagyta maga mögött az a Volkswagen, amely letarolt egy villamosmegállót a József körúton, a Harminckettesek terénél. 

Nem lehetett rajta segíteni

A jármű a Corvin-negyed felől érkezett, s eddig ismeretlen okokból letért az útról, majd a megállóba vágódott – ahol éppen egy 23 éves nő állt. Azonnal életét veszítette, akkora erejű volt a becsapódás.

Két gyalogost is elütöttek

Szombat este is rengeteg baleset volt az ország útjain, amely közül több végződött tragédiával. Mint korábban beszámoltunk róla, 18 óra körül elgázoltak egy férfit Szombathelyen, a Muskátli utcában. Egy, az úton átkelni kívánó gyalogost ütött el az autó.

Azonnal életét veszítette

Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét veszítette. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A hatóságok mindenkitől fokozott figyelmet és óvatosságot kérnek.

Szinte egyszerre volt a két halálos gázolás

Az ország egy másik pontján ugyancsak gyalogosgázolás történt szombat este. A rendőrség arról tájékoztatott, hogy Heves vármegyében, a 3-as számú főút 105-ös kilométerében háromnegyed 7 után nem sokkal elütöttek egy férfit.

Fekete ruhában volt a gyalogos

Az Agria Tv információi szerint egy 78 éves, bükkszentmártoni illetőségű férfi sötét ruhában gyalogolt az út szélén, amikor egy – ugyancsak fekete autó elgázolta. Az esett lakott területen kívül történt, így közvilágítás sem volt az adott útszakaszon. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció