Egy embert gázolt el a vonat szerda reggel Csörögnél. A vasúti közlekedés jelentősen módosul a baleset miatt.

Gázolt a vonat Csörögnél

A Vácrátótról a Nyugati pályaudvarra tartó utasokat nem szállító szerelvényvonat Csörögnél elgázolt egy embert. A járókelő a helyszínen meghalt. A 2569-es számú vonat Vác-alsóváros megállóhelyről visszahúz Vácra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pótlóbuszok viszik az utasokat

Vác és Vácrátót között pótlóbuszok szállítják az utasokat. A vonatpótló autóbusz Vác autóbusz állomás 14-es kocsiállásról indul. A Budapest-Veresegyház-Vác vonalon megnő az eljutási idő.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A baleset miatt így módosul a menetrend

  • a Nyugati pályaudvarról Vácra 5 órakor induló 2530-as számú S71-es Vácrátót és Vác között,
  •  a Vácról a Nyugati pályaudvarra 5:59-kor induló 2569-es számú S71-es vonat Vác és Vácrátót között,
  • a Vácrátótról a Nyugati pályaudvarra 6:25-kor és 6:35-kor induló G71-es vonat Vác és Budapest között,
  • a Vácról a Nyugati pályaudvarra 6:58-kor induló 2537-es számú G71-es vonat Vác és Budapest között.
  • a 2569-es számú vonat minden állomáson és megállóhelyen megáll.

Meghibásodott a mozdony

A Nagykátáról a Keleti pályaudvarra 6:41-kor elindul 3627-es számú S60-as vonat mozdonya Rákoshegynél meghibásodott, tovább nem közlekedik. Az utasok a Nagykátáról a Keleti pályaudvarra tartó 3637-os számú S60-as vonattal utaznak tovább.

Ez is érdekelhet

Tüdőátültetésre várt Csollány Szilveszter, az életmentő műtétre azonban már került sor: két évvel ezelőtt egy magyar orvos, Bécsben végzett a világon először sikeres tüdőtranszplantációt covidos betegen

Élénk a fogalom az utakon

Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon. Az M3-as és az M7-es autópálya bevezető szakaszán, valamint a 10-es főúton az ürömi elágazás előtt lelassult a forgalom.  

Baleset Csomádnál

Pest megyében, a Csomád és Őrbottyán közötti útszakaszon korábban árokba hajtott egy autó. A 2-es km-nél a forgalom irányonként csak váltakozva halad.  

Kigyulladt autó

Dánszentmiklósnál, az Albertirsára vezető út elején, ahol korábban kigyulladt és kiégett egy autó már nincs korlátozás, a 6-os km-nél minkét forgalmi sáv járható. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció