Halálra gázolt egy gyalogost a vonat Érden. Emiatt több helyen szünetel a vonatközlekedés. Jelentősen változik a menetrend.

FRISSÍTÉS!

A rendőrség engedélyezte a vonatközlekedést Nagytétény-Diósd és Érd között az egyik vágányon, nem kell pótlóbuszokra átszállni. Az S40-es és S42-es elővárosi járatok, valamint a pécsi vonal távolsági vonatok menetideje 30-40 perccel megnő. A G43-as vonatok Érd alsón át közlekednek. A százhalombattai S40-es betétjáratok nem közlekednek.

Gázolt a vonat

Kedd reggel a Déli pályaudvarról 6:55-kor Dunaújvárosba indult S42-es vonat (4212) Érden, a Főnök utcai átjáróban elütött egy gyalogost. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Itt történt a baleset

Meghalt a gyalogos

A gyalogos a balesetben életét vesztette. Az átjáróban a fény- és félsorompó rendben működött.

Nem járnak a vonatok

A helyszínelés ideje alatt Nagytétény-Diósd és Érd között, valamint Nagytétény-Diósd és Tárnok között szünetel a vonatközlekedés.

Változik a menetrend

Az Érd felső felé közlekedő vonatok utasainak jelentősen hosszabb eljutási idővel kell számolni a délelőtti órákban (S40-es, S42-es elővárosi vonatok, pécsi vonal távolsági vonatai).

Pótlóbuszokat állítanak forgalomba

Várhatóan egy szakaszon pótlóbuszokat állítanak forgalomba. A G43-as vonatok Érd alsón át közlekednek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Vonatbaleset Dabasnál

Múlt héten írtunk róla, hogy vonattal ütközött egy személyautó Dabason. A baleset az 5-ös főút közelében, egy vasúti átjáróban történt. Az ütközés után a gépkocsi kigyulladt és teljes terjedelmében égett, a a sofőrhöz mentők érkeztek. 

Életveszélyben van

Az autót Fekete Sándor bádogosmester vezette. A 64 éves férfi jelenleg is életveszélyben van. Családja, barátai és a falubeliek is egy emberként szorítanak érte.

Tízórás műtéten esett át

„Majdnem elejtettem a telefont, amikor este a férjem orvosával beszéltem. Úgy tudtam, Sanyimat könnyű sérüléssel vitték be a kórházba, a doktor úr viszont azt mondta, a férjem kómában fekszik, tízórás műtéttel varrták össze a tüdejét, ráadásul súlyos bordatöréseket is szenvedett” – mondta a Blikknek Marika, a férfi felesége.

Csoda, hogy ki tudott ugrani az autóból

Az asszony arról is beszélt, hogy már az is csodaszámba megy, hogy Sándor az ütközés után ki tudott ugrani a kocsiból, ami percek alatt porig égett.

Kiemelt kép: illusztráció – egy korábbi vonatbaleset felvétele