A vitéz, a kalóz meg a nagymama címmel Halász Judit ad koncertet kicsiknek és nagyoknak a Marczibányi téri Művelődési Központban. Rákospalotán a Palotai rétes napja két napig fog tartani színes és ízletes programokkal. Sóskúton motoros találkozó lesz felvonulással, Tárnokon az év első rockkoncertjét tartják. A Budai arborétum megtelik vasárnapig a Tavaszkert forgatagával, a Zuglói Japánkert pedig a keleti kertkultúra szerelmeseit hivogatja.

Halász Judit koncert a Marczibányi téren

A VITÉZ, A KALÓZ MEG A NAGYMAMA címmel HALÁSZ JUDIT gyermekkoncertje lesz a Marczibányi téri Művelődési Központban. A koncerten Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait hallhatja a közönség.

Generációk dalai

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A Palotai Rétes Napja Rákospalotán

A Csokonai Művelődési és Rendezvényházban megtudhatjuk, hogyan készül a rákospalotai rétes? Milyen íze lehet? Milyen a rákospalotai népviselet? Mi a slingelés titka? Ezekre mind választ kaphatnak, akik eljönnek A Palotai Rétes Napjára. A kétnapos rendezvényen színes programokkal várnak minden érdeklődőt!

Két napon át tekeredik a rétes

Motoros találkozó Sóskúton a Karavellában

Motoros felvonulás Sóskúton, várhatóan több 100 motorossal a falun keresztül kb. 14:15 14:30 között várható Pusztazámor felől a Flórián téren át felé, Petőfi utca végig.

Bőrmellény kötelező!

Sörivó verseny, telefondobó verseny, Zorall koncert és hatalmas hangulat a Karavellában!

Este Zorall koncert

Tavaszkert a Kertészeti Egyetem Budai Arborétumban

Tavaszkert Dísznövény 2022 Szakkiállítás és Vásár a Budai Arborétumban a Villányi úton 2022. április 22-24-én várja a kertkedvelőket! Lesz arborétumi séta, növény cserebere, vásárolhatunk csodás növényeket, megismerhetjük a legújabb kerti trendeket.

Tavaszi Japán kert nap Zuglóban

Április 23-án a Zuglóban, a Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum japánkertben lesz egész napos rendezvény a virágzás jegyében, amelyre szintén érdemes figyelmet fordítani!

A virágzás jegyében

Shake and Roll koncert Tárnokon

A Heinrich Antal Házban szombaton este Shake and Roll koncert várja a rajongókat egy fergeteges estére! Az idei első rockkoncert!

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: FAcebook/marczibanyi