Eperjes Károly harmadik alkalommal legyőzte a koronavírust. A Kossuth, valamint Jászai Mari-díjas művész két oltáson is túl van már, éppen a harmadik adagot akarta beadatni, amikor ismét pozitív lett a tesztje.

Háromszor kapta el

A 68 éves színész nagyon szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis veszélyeztetett korban van, ő azonban a harmadik alkalommal is csak kisebb tüneteket produkálva vészelte át a betegséget. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kórházban is volt

A Blikk azt írja, hogy Eperjes Károly csütörtökön töltötte be a 68. életévét, amit már a szerettei körében tölthetett el, azonban előtte néhány napig egy fővárosi kórházban feküdt.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kapcsolódó:

Nem tudja, hol kapta el

A színész hálát adott Istennek, hogy ismét megúszta, továbbá arról is beszélt a lapnak, nem tudja honnan, vagy kitől kapta el megint a fertőzést.

Hite segítette

Úgy véli, nem a családtagjai fertőzték, meg ugyanis otthon mindenki egészésges. A színész mélyen vallásos, éppen ezért úgy hiszi, a betegségek közepette a hite segített rajta.

A második viselte meg a legjobban

A színészt egyébként a lejobban a második koronavírus fertőzése viselte meg, amin tavalyelőtt ősszel esett át. Először pedig 2020 októberében betegedett meg, azonban sportos életmódjánk hála, akkor nem igazán érzett magán tüneteket.

Utóhatások

“Az utóhatásait azért megéreztem. Elképesztően fáradt voltam, a levegőt is nehezebben vettem. Egy hónapra rá viszont – novemberben – újra koronavírusos lettem, de már sokkal erőteljesebb és tovább tartó tünetekkel” – mondta a Blikknek Eperjes, aki a második fertőzésnél már két hónapig köhögött, lázas volt, és soha nem tapasztalt fáradékonyság gyötörte.

Újra játszik

“Csak tíz napig vetett vissza a munkától, de ma már jól vagyok” – mondta a színész a mostani betegsége kapcsán, s azt is elárulta azóta már a harmadik előadásán is túl van Pesti Magyar Színházban, ahol két darabban is szerepel. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Eperjes Károly – Forrás: TV2