Vérplazmát gyűjtenek Balázs Fecónak, akit nemrég kapta el a koronavírust, jelenleg lélegeztetőgépen van. Közben kiderült, hogy Eperjes Károly is beteg, érte pedig a szintén koronavírussal küzdő Böjte Csaba imádkozik.

Imádkozik Eperjes Károlyért

„Imádkozom Eperjes Károlyért, ki szintén küzd a vírussal. Az ő egészségére, tüdejére is nagy szükség van, és nem csak neki, hanem mindannyiunknak!”- ezt írta  Böjte Csaba szerzetes a Facebookon a Kossuth-díjas színészről.

Böjte Csaba is elkapta

Böjte Csaba egyébként szintén elkapta a koronavírust.  Eleinte még csak enyhébb tünetei voltak, de csütörtökön egy budapesti kórházba kellett szállítani.

Családja körében kapta el

A Pesti Magyar Színháznál – ahol Eperjes vendégművészként több szerepet is játszik – megerősítették az hvg értesülését, hogy tudomásuk szerint a színész nem a színházban, hanem családja körében kapta el a koronavírust.

Elmaradtak az előadások

A színház a betegség miatt még november elején lemondta az előadásokat, amelyekben Eperjes Károly is szerepelt.

A TV2-ben beszélt betegségéről

A dolog érdekessége, hogy október 22-én Eperjes Károly vendége volt a TV2 reggeli műsorának, ahol arról beszélt, hogy már túlesett a koronavíruson, két negatív tesztje van. Így elképzelhető, hogy a színész újra elkapta a betegséget.

Ez is érdekelhet

Koronavírus: 121 fertőzött halt meg, már több mint 7300-an vannak kórházban

Balász Fecót lélegeztetik

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, Balázs Fecó is elkapta a koronavírust. Jelenleg lélegeztetőgépen van.

Adjanak vérplazmát

Balázs Fecó családjának kérésére Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique tájékoztatja a nyilvánosságot az énekes aktuális állapotáról. A lemezlovas arra kéri az embereket, adjanak minél többen vérplazmát, segítsék a Korál énekesét és a többi beteget. 

Felesége se mehet be hozzá

„Az a jó hír, hogy stagnál az állapota, tehát továbbra is stabil. A felesége, Imola volt bent a kórházban, de Fecóhoz nem mehetett be az intenzív osztályra. Fecó kapott vérplazmát, és nagy szüksége van még rá, így arra kérünk minden gyógyult koronavírusos embert, aki tud, adjon vérplazmát, mert életeket menthet vele” – mondta a rádiós Ripostnak.

Kiemelt kép: BudaPestkörnyeke.hu montázs