Furgon, kisteherautó és személyautó ütközött a 11. kerületben, egy kisgyereket mentők szállítottak kórházba.

Hirtelen akart kanyarodni

A 11. kerületi Egér úton a Péterhegyi út közelében egy futár férfi haladt Dacia Dokker furgonnal. A külső sávban közlekedett, majd a jelzőlámpa előtt nem sokkal eszébe jutott, hogy neki a Péterhegyi útra, balra kéne kanyarodnia. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem vette észre

Hirtelen lefékezett, hogy át tudjon sorolni a közbenső két sávon, ám a mögötte érkező Iveco Daily platós kisteherautó sofőrje ezt későn észlelte és hiába fékezett, hátulról a Dacianak kocccant.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Teljesen beszorult a Passat

Forrás: G.K.

Kivizsgálták a kisgyereket

Ennél azonban sokkal rosszabbul járt az Iveco mögött haladó kombi Volkswagen Passat, amely fékezés nélkül az Iveco platója alá fúródott. A Volkswagenben hátul egy kisgyermek utazott, akit egy épp arra járó és a baleset láttán megálló mentőautó személyzete megvizsgált, majd további vizsgálatok céljából kórházba szállított, természetesen vele ment az autót vezető édesapja is.

Áramtalanították a Passatot

Forrás: G.K.

Nem sérültek meg

A másik két jármű vezetője sértetlenül vészelte át a karambolt, az Iveco sofőrje elismerte, hogy nem figyelt eléggé, de arra egyáltalán nem számított, hogy néhány méterre a jelzőlámpától, a külső sávból akar keresztül hajtani a sávokon a Dacia sofőrje.

Tűzoltók a helyszínen

Forrás: G.K.

Beszorult a Passat

A Passat pedig annyira a plató alá szorult, hogy a fővárosi hivatásos tűzoltók nem is tudták áramtalanítani, csak miután a kisteherautó előrébb gurult.

Érdi baleset

Ahogy írtunk róla, Érden a Velencei úton közlekedett személygépkocsijával 2023. április 25-én 12 óra 12 perckor egy 33 éves helybéli férfi. A sofőr ez idáig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy másik autóval, amit egy 73 éves tárnoki férfi vezetett.

Hátulról belementek

Az autós mögött egy másik jármű közlekedett, ami hátulról nekiment az idős férfi autójának. A mentőszolgálat munkatársai a 73 éves férfi életéért hosszasan küzdöttek, de már nem tudták megmenteni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: G.K.