Szerda délután újabb személyi sérüléssel járó karambol történt az egyik legveszélyesebb ferencvárosi kereszteződésben, a Soroksári út – Kvassay Jenő út csomópontban.

Nem vette észre a piros jelzést

A BudapestKörnyéke.hu tudósítójának közlése szerint egy középkorú nő Mercedes A autójával a Soroksári úton Pesterzsébet felé igyekezett, talán egy kissé túlságosan is, mert nem vette észre, hogy a jelzőlámpa pirosat mutat a kereszteződésben. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megpördült

Tulajdonképpen még így is szerencséje volt, mert a Kvassay úton a Gubacsi út felől egyrészt nem lendületből érkeztek a járművek, hanem álló helyzetből indultak el, másrészt egy konténerszállító is jöhetett volna balról. Ehelyett egy Renault Kangoo és egy másik Mercedes találta el a kis Mercedes bal oldalát, amitől megpördült és a Kvassay út szembejövő oldalára sodródott.

Helyszíni felvétel:

Beverte a fejét

A szabálytalankodó nő saját bevallása alapján ráadásul a biztonsági övét sem használta, így beverte a fejét a kormányba, ennek következtében folyamatosan folyt a vér az orrából. Kissé elveszthette a fonalat, mert a fotók alapján tájékozódott, az ütközéseket követően hol is állt meg az autója, illetve azt is a tudósítótól kérdezte meg, tulajdonképpen kivel ütközött.

Fotó a helyszínről:

Elismerte, hogy hibázott

Viszont elismerte a hibáját, és végül saját felelősségére a helyszínen maradt, noha a mentők őt is kórházba akarták szállítani. Így csak a Renault Kangoot vezető idősebb hölgy került kórházba, ő be volt kötve, viszont az öve megnyomta a hasát, azt fájlalta.

Helyszíni felvétel:

Tűzoltók érkeztek a helyszínre

A Mercedest vezető férfi nem sérült meg a karambolban. A fővárosi hivatásos tűzoltók is vonultak a helyszínre, áramtalanították a három járművet. A baleset miatt hatalmas torlódás alakult ki a Soroksári út kifelé vezető oldalán, a sor vége a Boráros térnél volt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K.