Egy Suzuki, egy Opel és egy Volswagen ütközött Tökölön, az Opel utasa beszorult az autóba.

Kanyarodni akart

Egy idősebb hölgy Suzuki Altoval közlekedett Tökölön, a Fő utcán Ráckeve felől. Az egyik háznál lassított, hogy bekanyarodjon balra, majd megkezdte a manővert. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az Opel felborult az ütközéstől

Fotó: G.K.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megijedt előzés közben

Szemből, Szigethalom felől egy Opel Astra haladt, amely épp előzött egy előtte lévő autót. Az Opel fiatal sofőrje előzés közben vette észre a szemből kanyarodó Suzukit, amitől megijedt, balra elrántotta a kormányt és szemből az Alto mögött érkező Suzuki Swiftnek rohant, majd a tetejére borult.

A Suzuki utasai könnyebben sérültek

Fotó: G.K.

Nem tudott lefékezni

A Swift mögött haladó Volkswagen Golf sofőrje pedig nem tudott időben lefékezni és a Swiftnek koccant hátulról. A balesethez nagy erőkkel vonultak a hatóságok, mentőautóból például öt is érkezett a helyszínre.

Levágták az Opel ajtajait

Fotó: G.K.

Beszorult az Opel utasa

Az Opelben a jobb első ülésen utazó fiatal lány beszorult a roncsba, őt a szigetszentmiklósi hivatásos és a Kis-Sziget önkéntes tűzoltók a bal hátsó ajtó levágásával, a jobb első ülés hátradöntése után, a mentőkkel közösen emelték ki, majd gerincágyra fektették, úgy tették mentőautóba és szállították kórházba.

Kórházba szállították

Az Opelt vezető fiatal férfi el tudta hagyni a roncsot saját erejéből, ő csak könnyebben sérült, mint ahogy a Suzukit vezető középkorú hölgy és kamasz korú fia is, őket is kórházba szállították.

Roncsolódott a Suzuki eleje

Fotó: G.K.

Lezárták az utat

A Volkswagen vezetőjének nem esett baja. A mentés és a helyszínelés idejére a Fő utca ezen szakaszáról önkormányzati mellékutcákra terelték a forgalmat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: G.K.