Hármasikrek és egy nőismerősük inzultálta az utasokat Kispesten, a 42-es villamoson. A rendőrök elfogtak egy nőt, illetve egy fiú ikertrióból két feltételezett elkövetőt, harmadik testvérüket még keresik.

Inzultálták az utasokat

Október 5-én Kispesten, a 42-es villamoson 3 fiatal belekötött az utasokba, inzultálta és lökdöste őket.

EZ IS ÉRDEKELHET! 50 millió forintért értékben lopott rezet a banda egy zuglói telephelyről, 9 éve után fogták el őket

Fizikailag bántalmaztak is

Egy 16 éves fiú megütött egy fiatal férfit is, aki emiatt a földre esett. Ezután kitépte egy nő füléből a fül, majd őt is inzultálták. 

Konfliktus a villamosvezetővel

A fiatalok, a 16 éves hármas ikrek és a 24 éves G. Mónika, eközben a villamosvezetővel is konfliktusba kerültek, majd leszálltak a járműről és különböző irányba távoztak.

NE HAGYD KI! Addig bántalmazták a 94 éves idős asszonyt a rablók, míg meg nem halt: mindössze 1500 forintot és két aranygyűrűt tudtak elvinni

Elfogták őket

A kiérkező rendőrök rövid időn belül a Kós Károly tér környékén elfogták G. Mónikát és a hármasikrekből két fiút, majd előállították őket a kerületi rendőrkapitányságra. A megütött sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Az egyik elkövetőt még keresik

A nyomozók az elkövetőket csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az ikertrió harmadik tagját még keresik a rendőrök.

EZ IS ÉRDEKELHET! Vízbe fojtotta egyéves gyermekét a budapesti nő, majd feladta magát a rendőrségen

Őt keresi a rendőrség

A képen látható férfi a hármasikrek egyik tagja, Balogh Dezső. A rendőrség adatai szerint 2004 február 13-án született, Budapesten, a 20. kerületben. Amennyiben látod a keresett személyt vagy tudsz arról, hogy jelenleg hol tartózkodik, hívd a 112-t.

Kiemelt kép: illusztráció, belső kép: a körözött Balogh Dezső – Forrás: police.hu