Egy órán belül három baleset is történt az M0-ás autóúton, óriási torlódásra lehet számítani. Az M5-ösön is baleset történt a Budapest felé vezető oldalon.

Két kamion és egy kisteherautó ütközött össze az M0-ás autóúton, az M4-es autóút hídjánál, az M3-as felé vezető oldalon. A műszaki mentést végző monori hivatásos tűzoltók feszítő-vágóval megkezdték egy ember kiszabadítását az egyik járműből. Az érintett útszakaszt lezárták. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Keresztbe fordult egy kamion az M0-ás autóúton, a Vecsés felé vezető oldalon, az M5-ös autópálya csomópontjának közelében, a 30-as kilométernél. A jármű és vontatmánya, a szalagkorlátot is megrongálva, a külső és a leállósávot foglalja el. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik.

Az úttestre borult egy teherautó rakománya az M0-ás autóúton, az 55-ös kilométernél, a cinkotai lehajtón. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az érintett útszakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Szalagkorlátnak ütközött egy kisteherautó hétfő délután az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, a 23-as kilométernél. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járművet.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a keresztbe fordult kamionról – Forrás: Facebook