Igazoltatás során bukott le egy gyilkosság miatt körözött tiborszállási férfi. A győri rendőrök tájékoztatása szerint a csornai rendőrök Szilsárkányban igazoltatták a 20 éves fiatalembert, és akkor derült ki, hogy emberölés miatt keresték.

3 éve történt

A 24.hu úgy tudja, hogy a 2019 szilveszterén történt dunavarsányi gyilkosság egyik elkövetőjét kapták el. Ez volt az az ügy, amikor egy ötfős banda ellátogatott egy ismerőséhez, hogy megszerezzék a pénzét. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Középkorú férfi volt az áldozat

Miután az 56 éves férfi nem adta oda önként nekik, ezért nekiestek, és ütötték-vágták, majd többször megszúrták.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tojás volt a zsákmány

Az áldozat a földre esett, és ezek után kiürítették a hűtőszekrényét, magukhoz vették az ott talált szalonnát, tojást, süteményt, valamint a ház többi részében felkutatott ékszereket, kozmetikai cikkeket, és elmenekültek.

Később találták meg

Az áldozat holttestét pár nappal később találták meg a családtagjai. 2019 decemberében ölthették meg, de csak 2020 január 4-én találták meg.

Elsőre nem volt gyanús

A helyszínen nem merült fel bűncselekmény gyanúja, ezért közigazgatási hatósági eljárás indul. A boncolás után azonban már gyilkosság miatt nyomoztak.

4-én biztosan benne voltak

Egy hét múlva két férfit és két nőt állítottak elő. A vallomások alapján az rajzolódott ki a rendőrök előtt, hogy a társaság tagjai 2019. december 31-én este akartak pénzt szerezni. Később bővült a keresettek köre – írta akkor a police.hu.

Egy nő elfogása

A rendőrség felvétele.

Egy másik szörnyű gyilkosság a településről

“Éva elbújt a házban, ennek köszönhető, hogy életben maradt” – csákánnyal, bottal és késsel indult el apa és fia, hogy kioltsák Gyula életét.

Címlapkép: a rendőrség felvétele.