„Hát, hogy a büdös pics_ban alszol te?” Teszi fel a kérdést Majka azután, hogy közleményt adott ki Gődény György pártja az orosz–ukrán háború kapcsán. A Normális Élet Pártja sajnálatosnak nevezte, hogy mindenki úgy beszél a békéről Magyarországon, mintha azt egyedül Oroszország sértette volna meg, szerintük ugyanis ezt az ukránok is megtették. Majka keményen kiosztotta a sokak által kamupárt alapítással vádolt Gődényt.

Közleményt adott ki Gődény

Gődényék közleményében az áll, hogy a szomszédban dúló háborúval kapcsolatban a béke előmozdítását támogatják, elsősorban azt, hogy „garanciák szülessenek arról, hogy az ukrán kormány befejezi az ukrajnai orosz lakossággal szembeni katonai akciókat, amelyek a konfliktus egyik kiváltó okai voltak, valamint Oroszország szüntesse be a katonai akciókat, és a felek üljenek tárgyalóasztalhoz.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Erre törekedjen az ukrán vezetés

A közleményben azt is kiemelték, egyetértenek azzal, hogy az ukrán vezetés törekedjen egyben tartani Ukrajnát, megakadályozva két független újorosz állam létrejövetelét, de azzal nem érthetnek egyet, hogy ezt erőszakkal tegye.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Megértik az oroszokat

Gődényék azt is megjegyezték: „Megértjük az orosz fél aggodalmát is Ukrajna NATO-csatlakozásával kapcsolatban, és elítéljük, hogy az atlanti blokk terjeszkedésével, újabb és újabb fegyverrendszerek telepítésével tovább provokálja Oroszországot.”

Kicsapta Majkánál a biztosítékot

Majoros Péternél, vagyis Majkánál kicsapta a biztosítékot Gődényék oroszbarát közleménye, így fogalmazott a Facebook-oldalán: „Gődény!! Remélem, hogy minél hamarabb rád rohad a kéz- meg a lábbilincs. Te az ékes példája vagy a magyar ember negatív prekoncepciójának! Rólad szólnak a rossz magyar viccek. Ha majd egyszer a gyerekemnek modelleznem kell, hogy milyen ember ne legyen, a te fényképed és pályafutásod fogom megmutatni neki.” – írja Majka.

Nyomorult csaló

A TV2 műsorvezetője így folytatja: „Egy nyomorult csaló vagy, aki a legnagyobb kamukkal tömi tele az egyszerű ember eszét. Nincs annál alávalóbb dolog, hogy a képességeid arra használd, hogy lopj, becsapj, uszíts.” – írta Majka.

Nem is orvos

A rapper hozzátette: felfoghatatlan, de tény, hogy vannak akik tátott szájjal hallgatják és nézik Gődényt. Rámutatott, hogy ezen emberek nagy része szerinte nem is sejti, hogy bár a nevét a mai napig tudományos fokozattal használja (dr.), de Gődény nagyjából annyira orvos, mint Majka operaénekes.

Szar ember

„Remélem a választások után elsőként leszel felelősségre vonva” A közleménnyel kapcsolatban a rapper úgy fogalmazott: „A mostani megnyilvánulásoddal megkaptad a „Szar Ember” kategória első helyét. Szerintem a teljesítményed csúcsa, hogy támogatod az oroszok háborúját.

Hogyan alszol te?

Ezután Majka ezt írja: „Pacifikálásnak nevezni, szimpatizálni vele, ha az minimálisra csökkenti az ukrán nép szenvedését, nettó faszfejség. Hát hogy a büdös picsába alszol te?”

A választások után már senkinek sem kell

Majka még ezt is hozzáteszi: „Remélem a választások után, mikor már senkinek nem lesz szüksége rád elsőként leszel felelősségre vonva. Viszek majd be neked magnéziumot, meg B6-vitamint, hogy idegileg jól bírd a stresszes hétköznapokat. Teszek be mellé majd egy pár doboz antibiotikumot, meg fájdalomcsillapítót is, hátha egy ukrán bűnöző lesz a cellatársad.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Majka és Gődény György – BPK-montázs