A halálos baleset során egy férfi és egy nő vesztette életét. A helyszínről származó információk szerint az áldozatok hosszú órák óta feküdtek a roncsok közé szorulva, mire egy gyalogos rájuk talált. A férfit az édesapja várta haza, a nő pedig a kisfiával és a nagymamájával lakott.

Egy férfi és egy nő halt meg

A baleset éjjel 1 óra körül történhetett, az autó lesodródott a 2541-es számú útról, fák közé csapódott, majd fel is borult a 2-es kilométerszelvénynél. A baleset következtében két személy a helyszínen meghalt. Legalábbis mire rájuk találtak már sem a 25 éves nő, sem pedig a 38 éves férfi nem élt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hosszú órákat feküdtek a roncsba szorulva

Elképzelhető azonban, hogy közvetlenül a baleset bekövetkezte után még lehetett volna rajtuk segíteni, ám a Tények információi szerint a roncsra csaknem hat órával később figyelt fel egy gyalogos, ő szólt a rendőröknek. Addigra azonban már mind a férfi, mind pedig a nő halottak voltak, a roncsok között érte őket utol a halál.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az autó felborult

Fotó a helyszínről

Itt történt a baleset:

Emődön laktak

Úgy tudni a férfi és a nő is Emődön laktak, feltehetően hazafelé tartottak, amikor megtörtént a tragédia. A nő egyik szomszédja jól ismerte őket, ő a híradónak elmondta, Árpi és Krisztina is jó ismerősei voltak, nagyon sajnálják, ami történt. A férfit az édesapja várta haza, a nő pedig a kisfiával és a nagymamájával lakott. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Tények riportja itt nézhető vissza:

Kapcsolódó:

Halálos baleset történt Emődnél: lesodródott egy autó és felborult, ketten meghaltak – HELYSZÍNI FOTÓK

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: police.hu