Ambrus Attila, azaz a Viszkis és feleségének első gyermeke még 2019-ben született, s mivel a kislány akkor a lombik program segítségével fogant meg, Réka pedig nem szerette volna ismét átélni a procedúrát, belenyugodtak abba, hogy egyetlen gyermekük lesz csupán, az élet azonban felül írta az elképzeléseket, a páros ugyanis ismét kisbabát vár.

Igazi csoda

Attila és Réka novemberre várják a pici érkezését, az egészet egy igazi csodaként élik meg, hiszen a nehézségekkel teli lombik után most természetes úton érkezik hozzájuk a kisfiuk, ugyanis már azt is tudják, hogy a születendő gyermek fiú – írja a Story magazin.

A lombik után

A páros eső közös gyermeke, Anna a lombik segítségével fogant meg, ám a Viszkis felesége nem szerette volna ismét vállalni az ezzel járó procedúrát, így beletörődtek abba, hogy kislányuk egyke marad. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kicsi volt az esély a természetes fogantatásra

“Amikor közölte az orvos, hogy kevés esély van arra, hogy természetes úton foganjon meg a gyermekünk, és, hogy el kell gondolkodnunk valamiféle beavatkozáson, annak fájdalma szavakba sem fogható” – meséli Réka.

Ez is érdekelhet:

Attila előbb sejtette

Ezt követően a pár meg is békélt azzal, hogy egygyermekes szülők lesznek, ám a sors más utat szánt nekik és Réka természetes úton esett teherbe. “A férjem előbb sejtette, minthogy a testem jelzett volna” – árulta el a boldog kismama a lapnak.

Megrémült

Attila nagyon boldog volt a hírtől, bár nem tagadja, megfordult a fejében, nem-e felelőtlenség 54 évesen gyermeket vállalni. “Eleinte viaskodtam, hogy 54 évesen nem felelőtlenség-e még egy gyereket vállalni. Nekem már a b oldal pörög.”

Esély egy normális életre

Ugyanakkor kifejtette, hogy Rékának hála lehetőséget kapott egy normális életre, melyhez foggal-körömmel ragaszkodik. Van egy tisztességes szakmája, csodálatos családja, s hamarosan érkezik a kisfia is.

Apás szülésre készülnek

A páros a lapnak arról is beszélt, hogy apás szülésre készülnek, csakúgy mint Anna esetében, ugyanis Attila nem szeretne erről az örömteli pillanatról lemaradni, továbbá a feleségének is szükséges van a támogatására a szülés során.

Már a kicsi nevét is kiválasztották

Attiláék már a kicsi nevét is kitalálták, a születendő fiúcska az Ambrus Magor Attila nevet kapja majd. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Ambrus Attila – Forrás: TV2