Durva baleset történt Budapesten 12. kerületben hétfőn, nem sokkal este tíz óra után: egy mentőautó az oldalára borult.

Ütközés a 12. kerületben

Nagy baleset történt Budapesten a Városmajor utca és a Krisztina körút sarkán hétfőn este, nem sokkal tíz óra után. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Oldalára borult a mentőautó

A szemtanúk elmondása szerint egy személyautó karambolozott egy mentőautóval. Az ütközés akkora volt, hogy a mentő az oldalára borult. A helyszínen rengeteg rendőr jelent meg, hosszú ideig tartott a helyszínelés.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Hatalmas volt a csattanás

Halálos baleset az M3-ason

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy halálos baleset történt az M3-as autópályán hétfő éjszaka, miután felborult egy kamion. A jármű vezetője a helyszínen meghalt. Az M0-ás autóúton kedd reggel egy kisbusz borult fel, az egyik utasát feszítővágóval szabadították ki.

Felborult egy teherautó

Az eddigi információk szerint február 27-én 22 óra 45 perc körül egy teherautó haladt az M3-as autópályán Nyíregyháza irányába, amikor – Hejőkürt közelében – a sofőr elvesztette uralmát a járműve felett és a pályatesteket elválasztó korlátot átszakítva az oldalára borulva állt meg.

Meghalt a sofőr

Az ütközés következtében a gépjárművet vezető férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt. 

Lezárták az autópályát

A rendőrök a helyszínelés és műszaki mentés idejére az autópályát mindkét irányban, teljes szélességében lezárták, a forgalmat Hejőkürtnél, illetve Polgárnál a 35-ös számú főútra terelték. 

Ütközés az M0-áson

Kedd reggel baleset történt az M0-s autóút 4-es km-nél az M7-es autópálya csomópontjának lehajtó ágán. Egy kisbusz szalagkorlátnak ütközött, majd felborult Törökbálint térségében.

Beszorult egy utas

A jármű hat utasának egyike beszorult, a törökbálinti hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek. A forgalom egy sávon haladt az érintett útszakaszon, a torlódás jelentős volt.

Baleset Kispesten

Szintén kedd reggel összeütközött két gépkocsi a XIX. kerületben, a Nádasdy utca és a Vas Gereben utca kereszteződésében. A forgalmi akadályt okozó balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók és a mentők kezdték meg rövid időn belül a munkálatokat.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az oldalára borult mentőautó. Fotók: Rózsadomb Önkéntes Tűzoltó Egyesület, Boros Enikő