Szerencsére senki sem sérült meg, azonban a fél útpályát így is le kellett zárni. A gyalogosoknak is pont zöld volt, ezért is hihetetlen, hogy nem történt komolyabb baj.

Veszélyes rész

Hétfő este a hírhedt terézvárosi kereszteződésben, az Andrássy út és az Izabella utca találkozásánál történt karambol. Egy fiatal férfi Ford Focusszal a Kodály körönd irányából haladt az Oktogon felé. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Keresztben állt meg

Ekkor a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére behajtott az Izabella utcai kereszteződésbe. Jobb kéz felől, a zöld jelzésen sajnos éppen ekkor ért oda egy Renault Master dobozos furgon, amely háztartási gépeket szállított. A Ford a furgon bal elejének csapódott, majd az ütközés hatására a menetirány szerinti bal oldalra sodródott és a kijelölt gyalogátkelőhelyen állt meg meg keresztben.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Végül elismerte a felelősségét

Szerencsére senkit sem ütött el, noha a gyalogosoknak is pont zöld volt. A Focusban azonnal kirobbantak a légzsákok, a jobb első ülésen utazó idősebb hölgynek meg is fájdult a feje az ütéstől, de végül sem ő, sem a Ford sofőrje (aki végül elismerte a felelősségét), sem a furgont vezető férfi nem sérült meg.

Nagy dugót okozott a karambol

A fővárosi hivatásos tűzoltók ehhez a balesethez is kivonultak, áramtalanításon kívül itt sem akadt más feladatuk. A műszaki mentés elhúzódott, így az Andrássy út befelé vezető oldalán nagy torlódás alakult ki, mivel a forgalmat a rendőrség szervizútra terelte. Kifelé egy sávon haladhattak a járművek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A helyszínelés pillanatai

A zebrán megálló autó

A fehér furgon

Ez alighanem totálkáros lett

Minden külsőség lejött elől

Bámészkodóból is akadt néhány

(Fotó forrása: BudaPestkörnyeke.hu/GK)