Csütörtökön dél körül Káposztásmegyeren, a Külső Szilágyi úton befelé, a Fóti út felé közlekedett egy középkorú férfi a képeken látható Peugeot 307 kabrióval. A belső sávban haladt, amikor neki jobbról, a Galopp utcából hirtelen eléhajtott egy hibrid Mitsubishi Outlander, melynek figyelmetlen férfi autó nem vette észre a közeledő Peugeot-t.

Ütköztek

A BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítójának közlése szerint a két jármű nagy csattanással egymásnak ütközött, a Peugeot a karambol hatására átsodródott a szembejövő oldalra, szerencsére ott senkivel sem ütközött. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem volt bekötve

A Mitsubishi vezetője nem használta a biztonsági övét, de így sem sérült meg, a vétlen sofőr viszont be volt kötve mégis kórházba kellett szállítani, ám azt egyelőre még nem tudni, hogy könnyű vagy súlyos sérüléset szenvedett-e.

Helyszíni felvétel:

Levontatták a roncsokat

A két autóban a sofőrön kívül senki más nem tartózkodott, ők pedig ki tudtak szállni saját erejükből, így a fővárosi hivatásos tűzoltóknak csak áramtalanítani kellett a járműveket, illetve segítettek a műszaki mentésben, levontatták a roncsokat az út szélére.

Műszaki mentés

A helyszínelés és műszaki mentés idejére a Külső Szilágyi út kifelé vezető sávjait lezárta a Rendőrség, a forgalmat a befelé vezető oldalra terelték, közölte a tudósítónk. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Ez is érdekelhet:

Megint baj van a MÁV-nál! Kisiklott egy mozdony a Nyugati pályaudvaron

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K.