Megörült váratlan szerencséjének: azonnal beteget jelentett, megszámolta, mennyi az annyi és vásárlásba fogott. A gond csak az volt, hogy a rendőrök közbeléptek.

Hirtelen találat

A férfi egy kerepesi birtokon vállalt alkalmi munkát március utolsó heteiben. Március 24-én azonban váratlan felfedezést tett. A porta területén a földből kiásott két pénzkazettát, amelyekben ékszerek, illetve régi, forgalomból kivont pénz volt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rögvest lelépett

Azonnal beteget jelentett, majd hazautazott az élettársához. Sajónémetiben a fémkazetták tartalmának katalogizálása után a lejárt forintokból közel kétmillió forintot beváltottak, amiből mobiltelefonokat, kanapét, és autót is vásárolt a pár.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A zsaruk közben a nyomára akadtak

A helyi körzeti megbízott által beszerzett információk alapján a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki beismerő vallomást tett. A nyomozás eredményeként a rendőrök lefoglalták a még be nem váltott, és már lejárt forintokat, illetve az ékszereket – közölte a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kanapét is vettek

A pénzkazetta tartalma

Bankjegykötegek és ékszerek

Az ékszereket is lefoglalták

Hatalmas mennyiségű pénzt „talált”

Mobiltelefonra is futotta

A zsákmányból vett autó

(Cikkünkben használt képeinket a rendőrség készítette.)