Az egyik szemtanú úgy becsülte, hogy közel százharminccal mehetett a kocsi, amikor megdobta az egyik útpadka. Noha eljárás nem indult a sofőr ellen, azonban a kárt neki kell megtérítenie.

Brutális ütközés

Százharminccal csapódott egy háznak, kidöntötte a falat és a hálószobában állt meg a kocsijával egy ámokfutó a főváros 21. kerületében, Csepelen hétfő este. Egy idős nő és a fia voltak otthon, sokkot kaptak, amikor a leomló több száz kiló tégla az egész hálószobát beterítette – hangzott el a Tv2 Tények című műsorában szerda este. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.elolvasni.

Háború sújtotta állapotok

A kocsi totálkárosra tört, az eleje a jobb oldalon kettészakadt, a kereke kitört, miután becsapódott. A baleset helyén 2-3 méteres lyuk tátong. A házban mindent törmelék borít, az ütközés után a kocsi a ház falába szorult, félig belógott a szobába, a tűzoltók vontatták ki a téglafalból.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ezért tért le az útról

Egy férfi látta a balesetet. Azt mondta, becslése szerint 130-140-el mehetett, amikor az egyik útpadka megdobta, s a sofőr elveszítette uralmát a jármű felett. Miután kicsúszott az útról, egy füves területre sodródott, majd egy szemétkupacnak csapódott – végül az épület falának.

Ez volt az ott élő nő szerencséje

A házban egy férfi él az édesanyjával. Kamerán kívül a nő azt mondta, a hálószobában abban az ágyban alszik éjszakánként, ahová a kocsi becsapódott. A balesetkor épp a másik szobában volt, ezért nem nyomta agyon az autó. A lyukat a fia nejlonnal takarta be.

Elillantak, de hamar elkapták őket

A férfi szomszédai látták a balesetet. Szerintük a kocsiban többen ültek, ütközés után elmenekültek. Noha egyikük elszaladt, de fennakadt a kerítésen. Másikukat pedig az egyik szomszéd utcában kapták el a rendőrök.

Neki kell állnia a számlát

A rendőrség a sofőrt a helyszínen találta, elismerte, hogy hibázott, túl gyorsan ment. Megbírságolták, de nem indítottak eljárást ellene, ugyanakkor a kárt neki kell kifizetnie. A balesetben senki sem sérült meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A kidőlt házfal

Az autó ütötte lyuk

A totálkáros kocsi

A csatorna összeállítása a balesetről itt tekinthető meg

(Kiemelt képünk forrása: Csepel.info..)