Fa hulladék égett egy cserépkályhán egy kétszintes társasház nappalijában Budakeszin, a Rákóczi utcában. A tűzoltók senkit sem találtak otthon, de természetesen a lángokat eloltották.

Úgy tűnik, hogy senki sem volt otthon

Az egységek átvizsgálták az épületet, senkit nem találtak – írja a meglepő fejleményt a katasztrófavédelem. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Közel az erdőhöz

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Terasztűz

Egy gázzal üzemelő grillsütő működése közben keletkezett tűz egy társasházi lakás teraszán Budapest II. kerületében, a Kavics utcában. A lakók próbálkoztak, de a tüzet a fővárosi hivatásos tűzoltók oltották el.

Dolguk volt a tatabányai tűzoltóknak is

Egy családi ház kazánházának és a fürdőszobájának mennyezete égett Szárligeten, a Petőfi Sándor utcában.

Szegeden egy szauna égett

Kigyulladt egy szauna Szegeden, a Szélmalom utcában.

Gázpalackok is voltak a helyszínen

Egy körülbelül 40 négyzetméteres melléképület égett Dombegyházon, a József Attila utcában. A tűzoltók az épületben két kihasadt gázpalackot és egy égő gázpalackot találtak. Az egységek előbb körülhatárolták a tüzet, majd eloltották a lángokat.

Egy nagy ház égett Nógrádmegyeren

Nógrádmegyeren, a Petőfi úton, egy 250 négyzetméter alapterületű lakóház födémje és tetőszerkezete izzott, égett. Több település tűzoltói fékezték meg a lángokat.

Négy ember kórházban

Veszprémben szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt riasztották a város hivatásos tűzoltóit egy Kádártai úti családi házhoz, amelynek több lakója rosszul lett. Kimutatták a mérgező gázt az ingatlan levegőjében. A házban élő négy ember megfigyelésre kórházba került.