Ahogyan arról a BudapestKörnyéke.hu is hírt adott pénteken holtan találták a 9. kerületi otthonában Berki Krisztián. Lapértesülések szerint a médiaszemélyiség holttestét a kislánya, Natasa Zselyke találta meg. A 41 évesen elhunyt celebtől azóta rengetegen búcsúznak a közösségi médiában, tegnap Shobert Norbi is üzent a családnak, most pedig Rubint Réka szólalt meg.

A 9. kerületben történt

Amint azt portálunk is részletesen megírta, a reggeli órákban a rendőrség több autóval érkezett meg a 9. kerületbe, Berki Krisztiánék lakása elé, a helyszínre ezt követően pedig mentőautó is érkezett. Akkor még nem lehetett tudni, pontosan mi történt, ám nem sokkal később jött a hír: Berki Krisztián meghalt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megszólalt a rendőrség

Az ügyben néhány órával később rövid sajtótájékoztatót tartott még a helyszínen a rendőrség, elmondták, Berki Krisztián halála kapcsán nem merült fel az idegenkezűség gyanúja, így közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálják az ügyet, azonban arról is beszéltek, hogy kábítószergyanús anyagokat találtak a lakásban.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sokkolta a sztárvilágot

Bár Berki Krisztián személye rendkívül megosztó volt, számos büntetőügye volt ismert, továbbá médiaszerepléseivel is gyakran kiverte a biztosítékot, mégis voltak többen, akik olyan oldalát is ismerték, amit csak nagyon kevesen. A pénteki nap folyamán számos hazai sztár búcsúzott tőle a közösségi média felületeken, egyebek között megszólalt Kajdi Csaba, Schobert Norbi, ByeAlex, de még Baukó Éva is, akivel köztudottan nem volt jó viszonyban.

Kapcsolódó:

Műsorváltozás

Instagram-történetében Tóth Andi is megfogalmazta a gondolatait, búcsozott tőle Ambrus Attila, akivel az Ázsia Expressz egyik évadában küzdöttk egymás mellett, valamint szívszorító sorokkal emlékezett meg róla Hajdú Péter is. Az este folyamán a LifeTV-n pedig Berki Krisztián emléke előtt tisztelegve levetítették azt az epizódot az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorból, melynek a vendége a médiszemélyiség volt.

Nyomott hagyott

Berki Krisztián ezek alapján kétségtelenül nyomott hagyott, akármilyen is votl a személyisége, sokan szerették, a család gyásza pedig most mérhetetlen, erről Hódi Pamela, Krisztián nagyobbik lányának édesanyja is beszélt a közösségi oldalon. A celeb volt párja igazán megható sorokkal búcsúzott egykori kedvesétől, posztjában pedig arról ír, minden erejével azon van, hogy átvegye a kislánya fájdalmát, hiszen Nati volt az, aki rátalált az édesapjára holtan, a kislány pedig érthető okoknál fogva sokkot kapott.

Megszólalt Rubint Réka

Berki Krisztián halála kapcsán megszólalt Rubint Réka is, aki egy közös edzős képett posztolt a közösségi oldalára, bejegyzésében pedig azt írta: “Néhány héttel ezelőtt a szentendrei uszodában boldogan mesélted a MEXICOI élményeiteket és arról álmodoztál, hogy ott fogsz élni a családoddal … azt mondtad : “Ott, ahol nyugalom, béke és mindig jókedv van … ahol senki nem bánt …!”
Tele voltál energiával és tervekkel!” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Üzent a családnak is

“Igazi RÁK! Hatalmas szívvel! Aki igazán ismert, az pontosan tudja! Talán épp abba fáradtál bele … hogy nem mertèl az lenni, aki valòjában voltál Nyugodj békében Krisz!” – írta Réka, a poszt végén pedig üzent Berki Mazsinak, Hódi Pamelának és a kislányoknak is. A poszt ide kattintva érhető el.

Kiemelt kép: Berki Krisztián – Forrás: LifeTV