Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt pénteken reggel holtan találták budapesti otthonában Berki Krisztiánt. A médiaszemélyiség 41 éves volt. A rendőrség közlése szerint idegenkezűség gyanúja nem merült fel, közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálják az esetet.

A 9. kerületben történt

Ahogyan azt portálunk is megírta a reggeli órákban a rendőrség több autóval érkezett meg a 9. kerületbe, Berki Krisztiánék lakása elé, a helyszínre ezt követően pedig mentőautó is érkezett. Akkor még nem lehetett tudni, pontosan mi történt, ám nem sokkal később jött a hír: Berki Krisztián meghalt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megszólalt a rendőrség

Az ügyben néhány órával később rövid sajtótájékoztatót tartott még a helyszínen a rendőrség, elmondták, Berki Krisztián halála kapcsán nem merült fel az idegenkezűség gyanúja, így közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálják az ügyet, azonban arról is beszéltek, hogy kábítószergyanús anyagokat találtak a lakásban.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

Berki Mazsi is ott volt

A Blikk információi szerint a helyszínen órák hosszatt ott tartózkodott a gyászoló özvegy, Berki Mazsi is, a portálnak megszólalt Krisztián édesanyja, valamint a közösségi médiában is többen búcsúznak tőle. Egyebek között megszólalt Hajdú Péter, Kajdi Csaba, Vujity Tvrtko, ByeAlex és Schobert Norbi is.

Ezt írta Norbi

„Kedves Mazsi, Pamela, Nati! Osztozom gyászodban! Krisz csak 41 volt. Nem volt egyszerű eset, de legmélyen jó ember volt. Nem ezt érdemelte. Segítek bármiben!” 

Itt a teljes poszt:

Hajdú Péter is búcsúzik

Nem találok szavakat! Maga voltál az erő, a kitartás és az akarat!! Jó utat, Barátom

Fotót is posztolt:

Kajdi Csaba is megszólalt

Mélységesen elszomorít és őszinte részvétemet kívánom a hozzátartozóknak Berki Krisztián halála miatt. Az özvegynek kitartást kívánok a gyászhoz! R.I.P” – írta Kajdi Csaba 24 órán át elérhető Instagram történetében.

Ezt mondta ByeAlex

„Nem ismertem, nem követtem… mégis 20 perce pislogok, hogy meghalt a berki… miaf…” – írta Facebook-oldalán Alex.

Itt a poszt:

Tvrtko is megemlékezett róla

„Értékrendje ugyan a lehető legmesszebb állt tőlem, ám vannak pillanatok, amikor semmi más nem számít, csak az emberi élet, amely pótolhatatlan.Nagylánya és nemrég született kisgyermeke édesapa nélkül maradt, ez pedig szavakkal leírhatatlan, hatalmas tragédia nekik, és a szeretteinek. Tragédia, pontosan úgy, ahogy egy 41 éves fiatalember fájdalmasan korai halála is. Sok erőt kívánok és remélek a gyászolóknak!Isten nyugosztalja Berki Krisztiánt” – írta posztjában az újságíró.

Itt a teljes bejegyzés:

Műsorváltozás

Ma este rendkívüli műsorváltozás lesz a LifeTV-n – tudta meg a Blikk. A csatorna péntek este 22 órától Berki Krisztiánra emlékezik, s képernyőre tűzi az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor azon epizódját, amiben Berki szerepelt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Berki Krisztián – Forrás: TV2