Óriási hibát követett el egy kerékpáros Budapesten, a Szentendrei úton és még neki állt feljebb. Ráadásul nem egyedül ült a kerékpáron, hanem gyermeke is ott volt vele. Egy személygépkocsi fedélzeti kamerája rögzítette a hátborzongató felvételt.

Kiment az autósok elé

Nem sokon múlott a minap egy baleset a 3. kerületben, a Szentendrei úton. A videón jól látszik, hogy a piros lámpánál álló autók zöldet kapnak, ami után egy – a Szentendrei úttal párhuzamosan közlekedő – kerékpáros úgy gondolta, hogy a gyalogátkelőre felhajtva – a kerékpárról nem leszállva – átteker az út túloldalára, keresztbe, a zöld jelzést kapó, 3 sávnyi autós előtt! A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Észrevette a Toyotás

A bpiautosok.hu által közzétett videón jól látszik, hogy a belső sávban elinduló Toyota szerencsére időben észrevette a kerékpárost, és meg tudott állni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem ismerte el a hibáját

Ami erősen elgondolkodtató a felvétel alapján, hogy nem tűnt úgy, mintha hibáját elismerte volna a kerékpáros, ráadásul nem egyedül ült a biciklin. Egy gyermek is ott volt vele a biciklin!

„Részvétem a gyereknek”

„Elsőre azt hittem, hogy egy gyerek is van a kerékpáron, másodjára már tudtam. Részvétem a gyereknek, hogy ilyen apukája van, remélem megéli a nagykorúságot. Viszont felmerül a kérdés, ha anyu és/vagy apu így közlekedik, akkor a gyerek vajon ezt örökli vagy eltanulja?” – írta egy hozzászóló reagálva a történtekre.

A videó

Forrás: bpiautosok.hu

Egy kamion fedélzeti kamerája rögzítette az esetet

Azt nem lehet tudni, pontosan hol, de az M4-es autópályán történt az az eset, amit a mögöttük haladó kamion fedélzeti kamerája rögzített. Egy Suzuki Swift sofőrje a záróvonalon keresztül előzte meg a kamiont, majd szándékosan belehajtott az előtte – szabályosan – közlekedő autóba. 

Hárman üvöltöttek egymással

A sértett sofőr egyből kiugrott a kocsijából. A Suzukis azonban csak az autójából osztotta az észt, míg a kamionos is bekapcsolódott a vitába. – írta a portál.

Majdnem verekedés lett a vége

A két személyautó vezetője egyszer csak megindult egymás felé. Talán egy komoly verekedés is lehetett volna belőle, ha a kamion pilótája nem figyelmezteti mindkettőjüket, hogy a fedélzeti kamerája mindent rögzít.

A kamionsofőr így emlékezett a történtekre

„A kisoroló kocsisort megelőző autó bevágott a kamionom elé és nekiment az előttem lévő autónak. A kamerán egy óra eltérés van, 18 órakor készült a felvétel. Sajnos nem hallottam mit mondott az előtte lévő sofőrnek a srác. Én szóltam neki, hogy bent van a kamera.” A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: kis híján tragédia történt a Szentendrei úton. Fotó: illusztráció