A koronavírus hazai negyedik hulláma idején a maszkviselés, kézfertőtlenítés, távolságtartás mellett a már hazánkban is kapható Taffix orrspray használatával csökkenthető a megfertőződés veszélye.

Az egyre romló koronavírus adatok, az emelkedő megbetegedések és halálesetek száma egyértelművé teszik: nem csak elkezdődött a koronavírus negyedik hulláma, hanem már javában tart. A napi új regisztrált megbetegedések száma 10000 fölé emelkedett, a koronavírussal kapcsolatba hozható napi halálesetek száma tartósan 100 fölött van.

A kormány eddig a kórházakban, kormányablakokban, tömegközlekedési eszközökön rendelte el a kötelező maszkhasználatot, de a november 18-i sajtótájékoztatón Gulyás Gergely bejelentette, hogy minden zárt térben kötelező lesz szombattól a maszkok viselése.

A British Medical Journal (BMJ) nevű szaklapban megjelent, s Monash University és az Edinburgh-i Egyetem kutatói által készített felmérés eredményei alapján a maszkviselés 53 százalékkal csökkenti a koronavírus miatt regisztrált esetszámokat. Sajnos a kézfertőtlenítést és a távolságtartást megelőzve ez az érték is túlságosan alacsony, nagy a fertőzés kockázata, főleg a textil maszkok használata esetén. Különösen annak tekintetében aggasztó ez az alacsony arány, hogy a koronavírus újabb mutánsai a már beoltottak körében is fertőznek.

A biofarmakológiai termékeket fejlesztő izraeli Nasus Pharma nyilvánosságra hozott kutatási eredményei szerint – melyben olyan egészségügyi szervezetek vettek részt, mint a Központi Virológiai Laboratórium, és az izraeli Egészségügyi Minisztérium – az általuk kifejlesztett Taffix orrspray por közel 100%-ban képes az új, erősen fertőzőképes variánsokat is blokkolni.

“Az eredmények egybevágnak a korábbi kutatásokkal, amelyeknél a Taffix nem csak a SARS-CoV-2 vírusok 99,99%-át blokkolta, de más ismert, felső-légúti megbetegedést okozó vírusokat is. Továbbá összhangban vannak olyan, valós életkörülmények között végzett klinikai vizsgálatokkal, amelyekben a Taffix 78%-kal csökkentette a fertőzések számát potenciális gócpontokban.”

Jelenleg a világszerte már 20 országban, már  kapható Taffix orrspray az orrba kerülve hoz létre az orrba került vírusoknak a sejtekbe való behatolását meggátló savas mikrokörnyezetet, megelőzve az emberi sejtek megfertőződését. A Taffix orrspray az orrnyálkahártyán bevonatot képezve 5 órán keresztül biztosít kémiai és mechanikus védelmet a belélegzett vírusokkal szemben.

A Taffix orrspray a hevitorudas.hu webshopban vásárolható meg, a termék Magyarországon minden szükséges engedéllyel rendelkezik.

A levegőben terjedő vírusok elleni védelem érdekében a Taffix orrsprayt azelőtt érdemes használni, mielőtt belépne nyilvános helyiségekbe, vagy magas kockázatú környezetbe, olyan helyekre, ahol a vírusok a levegőben szállhatnak (pl: munkahely, éttermek, zárt tömegközlekedési eszközök, szupermarketek, gyógyszertárak, családi és baráti összejövetelek, sportesemények,  stb.), vagy olyan személyekkel történő találkozások alkalmával, akik nem önnel egy háztartásban élnek.

Különösen hasznos lehet a Taffix orrspray azoknak, akik még nem kapták meg a koronavírus elleni oltásukat, vagy nem alakult ki a szervezetükben a megfelelő immunitás.

A Taffix orrspray használata rendkívül egyszerű, a gyártó Nasus Pharma egy videóban be is mutatja a helyes módot.

Ez a cikk szponzorált tartalom. A BudaPestkörnyéke.hu hírportált naponta 340.000 ember olvassa a forgalmas napokon, ezzel Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja vagyunk. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. Áraink tetszeni fognak, ráadásul még 1 millió olvasót is tudunk garantálni a pr-cikkek kiemelésének!