Révész Sándor hazaengedték a kórházból. Amint arról korábban a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt a Piramis zenekar legendás énekese márciusban sztrókot kapott, akkor került kórházba.

Pécsett kezelték

A borzalmakról maga Révész Sándor számolt be, egy videóban tudatta, hogy sztrókot kapott, a zenész ekkor került kórházba, a pécsi 400 ágyas klinikán kezelték.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A kórházból jelentkezett be

„Élő közvetítés 2022. március 16-án Pécsről, egy klinikáról. Nagyon küzdelmes napokat élek meg. Sokat gondolok rátok, sokat ad a tudat, hogy vagytok. Szorítsatok értem, isten áldjon benneteket – fogalmazta meg gondolatait a zenész” – ezt mondta akkor a Facebook videójában a kórházi ágyon fekvő Révész Sándor, akit most végre hazaengedtek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Időben került kórházba

A közösségi oldalára kikerült közlemény szerint az agyvérzés következtében sérült funkciók helyreállíthatóak, vagyis jó eséllyel fel fog épülni, köszönhetően annak, hogy időben került jó kezekbe. Az, hogy most haza is engedték mindezt alá is támasztja.

Kapcsolódó:

Biztató hírek

Ezt követően Révész Sándor állapotát illetően biztató hírek érkeztek, nem sokkal később már az érzéketlen, béna jobb kezébe is visszatért az élet, majd pedig áprilisban maga a zenész újabb videóban jelentkezett, ahol elmondta, hogy bot segítségével, majd pedig már anélkül is képes volt végig sétálni a kórházi folyosón.

Hazaengedték

Révész most ismét a közösségi oldalán jelentkezett, a posztból kiderül, hogy a 68 éves zenészlegendát csütörtökön hazaengedték a kórházból.

Ilyen állapotban van most

Ma délután 2 óra 41 perckor Sándor saját lábán, bot nélkül kisétált a kórház kapuján, és beszállt az autóba, amelyből pontosan egy hónapja nem tudott segítség nélkül kiszállni. Mostantól mecseki otthonában folytatódik a rehabilitációja, az ország egyik legháborítatlanabb pontján, ahol a természet dominanciáján túl a légköri viszonyok, személyi és technikai feltételek –Kuszkusz már nyújtózik a kapaszkodón!!! – is optimálisak a testi-lelki felépüléshez” – áll a posztban.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a teljes bejegyzés:

Kiemelt kép: Révész Sándor – Forrás: Facebook