A Millenáris Házban a Hazajáró szemmel című könyv bemutatójára várják a Hazajáró-rajongókat. Szentendrén a Karácsony Múzeum, Gödöllőn a Karácsonyház kínál kellemes ünnepi hangolódást. A Vigadóban a Győri Szimfonikus Zenekar ad mesés koncertet, a mesélő Császár Angela. A Várkert bazárban Komputer-, video-, intermédia- és újmédia művészet előadás kínál hasznosan eltöltött estét.

Hazajáró szemmel- könyvbemutató a Millenáris Házban

10 ÉVES A HAZAJÁRÓ – KÖNYVBEMUTATÓ ÉS KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ Budapesten, a Millenáris Házban. Köszöntőt mond: Siklósi Beatrix, a Kossuth Rádió csatornaigazgatója. Az alkotókkal, Jakab Sándorral, Kenyeres Oszkárral és Moys Zoltánnal Bán János író, az M5 csatornaigazgatója beszélget.

10 éves a Hazajáró

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Varga Csaba filmpremierje

Fellép a Romer Akusztik és Benedekffy Katalin operaénekesnő. Filmpremier: Varga Csaba: Everest / Dhaulagiri expedíció.

Dhaulagiri expedíció

Mesék a zenében – szimfonikus koncert a Vigadóban

A hangjegyeket ezen a varázslatos estén a Győri Filharmonikus Zenekar kelti életre, a varázspálca a művészeti vezető Berkes Kálmán Liszt-díjas, Érdemes Művész és Rajna Martin Junior Prima-díjas vezető karmester kezében van. A mesélő a Jászai Mari-díjas, Kiváló-és Érdemes művész Császár Angela, az MMA rendes tagja.

Ha már mese, akkor három a magyar igazság!

Karácsony múzeum Szentendrén

A hét minden napján várja látogatóit Szentendrén a Karácsony Múzeum. Elidőzhetünk régi idők karácsonyának mesés hangulatában.

Retro díszeket vásárolhatunk

Karácsonyház Gödöllőn

A Királyi Kastély közelében vár a Karácsonyház, régmúlt idők karácsonyi hangulatával, pompás díszekkel, ünnepi gyönyörűségekkel.

Paradigmaváltás? előadás a Várkert bazárban

Az előadás betekintést nyújt az 1960-as évektől az új technológiákkal, médiumokkal kísérletező művészet történetébe. Konkrét példák, művek dokumentációján keresztül tekinti át az elmúlt évtizedek és a jelen tendenciáit, különös tekintettel az interaktív, illetve virtuális- vagy kiterjesztett valóság alapú digitális alkotásokra. Előadó: Dr. habil. Szegedy-Maszák Zoltán DHL, MKE.

Innováció a művészetben – Komputer-, video-, intermédia- és újmédia művészet

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/hazajaro