A tragédia az 1. kerületben történt, a mentők még újra tudták éleszteni a diákot, válságos állapotban vitték be a János kórházba, ahol vasárnap reggel pár percre még beengedték hozzá a szülőket, azonban estére, cikkünk megjelenése előtt nem sokkal sajnos meghalt a fiú. Eltört a gerince és vérömleny keletkezett a koponyájában.

FONTOS: Ennek a cikkünknek van egy frissített változata új információkkal. A cikk ide kattintva érhető el!

Az érettségit ünnepelték a 18 éves fiatalok az egyik 1. kerületi társasházban vasárnapra virradó éjszaka. A lakók azt mondták az RTL Klub Híradójának, hogy hajnali 2-kor sikítozásra lettek figyelmesek, majd arra, hogy többen gyorsan elindulnak lefelé a lépcsőn az utcára.

A 17 éves fiú a 2. emeletről, az ablakból zuhant ki. A lenti kisbolt alkalmazottja egy puffanást hallott, kirohant az üzletből és meglátta a járdán fekvő eszméletlen fiatalt és azonnal hívta a mentőket.

A János kórházba válságos állapotban érkezett a fiú, újra tudták éleszteni, de vasárnap este elhunyt, a családja sokkos állapotban van.

Napközben, korábban a fiú édesapja azt mondta az RTL-nek, hogy nagyon sok a rejtély az ügyben. Őket hajnali háromkor hívta egy lány, hogy azonnal menjenek a fiúkért, mert kábítószereztek és nagyon rosszul van.

A lány azonban egy 5. kerületi címet adott meg a szülőknek, ott azonban nem találtak semmit, csak órákkal később tudták meg, hogy a Jánosba vitték a gyermeküket. Kiderült, hogy eltörött a gerince és vérömleny keletkezett a koponyájában.

A kórházban nem sikerült megmenteni a fiú életét, vasárnap késő délután meghalt. Jövőre érettségizett volna. A rendőrség 5 fiatalt állított elő az ügyben kábítószer birtoklás és rongálás miatt.

Kiemelt kép: illusztráció