Újra átverte rajongóit Curtis, miután nem jelent meg szombaton a Monorierdőn meghirdetett koncerten. A rajongók felháborodtak az interneten, nagyon kiosztották a rappert. A bulit végül Kulcsár Edina szerelme mentette meg.

Monorierdőn lépett volna fel

Szombat este 21 órától lett volna fellépése Curtisnek a Monorierdőn megrendezett falunapon, és a közelgő fellépésről a hét elején még a közösségi oldalán is beszámolt. Ám hiába várták a rajongók, akik csak a helyszínen tudták meg, hogy kedvencük nem érkezik meg.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A szervezők sem értették

A koncert előtt nemsokkal a Story online szerint a szervezők ezt mondták a közönségnek: „Hölgyeim és uraim, őszinte leszek, nagyon sokat készültünk arra, hogy leegyeztessük. Az utolsó utáni pillanatban kaptuk az információt, hogy Curtis nem áll ma itt a színpadon. Monorierdő mindent megtett, hogy valakit idehozzunk nektek”.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Megszólalt az alpolgármester

„Rövidre zártuk, sikerült pótolnunk, megoldottuk a helyzetet, de a részletekbe nem szeretnék belemenni” – mondta a Blikknek a szombati eseménnyel kapcsolatban a település alpolgármestere.

G.w.M mentette meg a bulit

Curtist végül Kulcsár Edina szerelme, G.w.M helyettesítette. De annyira hirtelen jött számára a felkérés, hogy csak késve tudta elkezdeni a fellépését.

Felháborodtak a rajongók

Curtis közösségi oldalán a monorierdei eset után, a rajongók felháborodtak. Többen azt írták a rappernek, hogy „szégyelld magad”, „nagyon csalódottak vagyunk”, „hazug, gerinctelen ember vagy”.

Villányban sem lépett fel

Múlt pénteken Villányban lépett volna fel Majka és Curtis, ám a színpadra már Curtis nélkül érkezett meg a csapat, ugyanis a rapper váratlanul eltűnt. A dolognak semmi előzménye nem volt, mindenki úgy tudta, Curtis is jelen lesz, pláne, hogy ő maga is promózta a bulit a közösségi oldalán.

Majka megszólalt

Később azonban megszólalt a Facebookon Majka, aki azt írta: “Sajnos a pletyka igaz… Szeretlek testvérem! Amiben akarod, mindenben támogatunk, de sajnos ezerszer megbizonyosodtunk róla, hogy nem tudunk segíteni, ha te nem akarod… Ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod. Gyógyulj meg!!!” 

Curtis is jelentkezett

Rövidesen Curtis is jelentkezett a közösségi oldalán, Instagramon közzétett bejegyzéséből kiderül, ismét a drogok állnak a háttérben. Mint írja “Petivel közös megegyezésre külön folytatjuk a karrierünket! Sajnos megint beleestem abba az ördögi körbe mint anno… De rendbe rakom magam Köszönöm ezt a 12 évet testvér.”

Nem először válnak szét az útjaik

Majka és Curtis nem először döntenek a szétválás mellett. Mint ismert 2018 nyarán Majka egy koncertjén dobta ki a zenekarból az újpesti rappert, a drogproblémái miatt. Curtis ugyan ezt követően sokáig tagadta a vádakat, ám 2019 január elején mégis úgy döntött, elvonóra megy és rendbe hozza az életét.

A TV2-t is átverte

Curtisnek egyébként ez a sokadik esetet, hogy élő fellépésről tűnik el. Korábban a Sztárban Sztár versenyzőjeként az egyik élő showban nem jelent meg, ezt követően ki is zárták a versenyből, sőt komoly büntetést is kiszabott rá csatorna, erről akkor a LikeNews hírportál számolt be. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Curtis – Forrás: TV2