A Mozsár Műhelyben a Bánatos kurváim emlékezete című darabban Hegedűs D. Gézát láthatjuk. A Klauzál házban Kovács Kati ad kívánságműsor-koncertet, a budaörsi Latinovits Színházban A kis herceg továbbgondolt története kerül színre. Az Eiffel Műhelyházban Az úrhatnám polgár zenés vígjáték kellemes esti program lehet, ahogy a Bortársaság Champagne estje a Lánchídnál.

Bánatos kurváim emlékezete a Mozsár Műhelyben

A közismert és megbecsült újságíró egy ajtó előtt áll. Keze a kilincs felé nyúl. Vajon mi hozta ide? Sosem szűnő férfiassága? Nosztalgia? Hiány? Az elszalasztott lehetőségek szelleme? Ebben a pillanatban nyomja le a kilincset. A Mozsár Műhelyben a Nagymező utcában, Gabriel Garcia Marquez: Bánatos kurváim emlékezete című darabját játssza: Hegedűs D. Géza

Kívánságműsor

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Kovács Kati nagykoncertje Budafokon a Klauzál házban

Kovács Kati Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, énekesnő, dalszövegíró, színésznő 2021-i évi turnéjának egyik állomása a Klauzál Gábor Budafok-tétényi Művelődési Házban.

A turné állomása Budafokon

A kis herceg a Budaörsi Latinovits Színházban

A kis herceg történetét, illetve főbb szereplőit, a pilótát, a Herceget, a Rózsát, a Kígyót, és a Rókát mindenki ismeri, kis túlzással még az is, aki az életben nem olvasta Saint-Exupéry könyvét, sőt, színházban sem volt hozzá szerencséje. A budaörsi változat most a történet továbbképzelésével lép a közönség elé, a repülőgép helyét űrhajó vette át, a színhely a kihalt Szahara helyett a még kihaltabb Világűr lett; csak a történet maradt mégiscsak ugyanaz.

Varázslatos díszletek közt

Az úrhatnám polgár az Eiffel Műhelyházban

Molière és Lully műve alapján Az úrhatnám polgár előadás szövegváltozatát készítette: Varga Zsófia és Tarnóczi Jakab. Vígjáték kísérőzenével egy részben, magyar és francia nyelven, magyar és angol felirattal.

Vígjáték egy részben

Champange Day előeste a Lánchídnál

A Bortársaság Lánchíd utcai borboltjában Champagne kóstoló csütörtök este 19 órától.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/mozsarmuhely